EXATLON: Cea mai populara concurenta, APEL DISPERAT catre Gigi Becali: ‘Daca m-ar ajuta sa-mi iau garsoniera, as…’

Autor: Charmy
EXATLON: Cea mai populara concurenta, APEL DISPERAT catre Gigi Becali: ‘Daca m-ar ajuta sa-mi iau garsoniera, as…’, Charmy

Concurenta de la Exatlon Mariana Nenu este o femeie incercata de soarta, puternica si ambitioasa, care vrea sa demonstreze ca poate face lucruri marete si la varsta de 46 de ani.

Marea drama a Marianei este ca nu a reusit sa indeplineasca ultima dorinta a mamei ei care s-a stins cu cateva luni inainte de inceperea Exatlon-ului.

Cele mai citite articole

Femeia isi dorea mult sa isi vada fiica in garsoniera ei, cumparata, eliberata de stresul chiriei luna de luna.

„Imi vine sa plang cand ma gandesc ca inca nu am garsoniera mea. Fac orice sa-i indeplinesc mamei ultima dorinta. Muncesc mult, fac menaj, alerg la maratoane, m-am gandit chiar sa apelez sa domnul Gigi Becali. Dupa parerea mea este omul care a facut cel mai mult bine in Romania. A ajutat mii de oameni, datorita lui s-au vindecat multi copii de boli grave, altii au primit un acoperis deasupra capului. Pacat ca unii si-au batut joc de sansa uriasa pe care le-a dat-o acest om bun si au distrus locuintele primite. Va dau cuvantul meu de onoare, daca Gigi Becali m-ar ajuta, i-as face curatenie tot restul vietii la „palat”. Stiu ce inseamna munca de jos si ma mandresc ca am castigat cu sudoarea fruntii fiecare banut”, a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-228314.html

Cele mai citite articole

Articole relevante