EXATLON: Marele SECRET al lui GIANI KIRITA: Si-a manifestat IUBIREA pana in ultimele ei clipe de VIATA”

Autor: Charmy
EXATLON: Marele SECRET al lui GIANI KIRITA: Si-a manifestat IUBIREA pana in ultimele ei clipe de VIATA”, Charmy

Matusa lui Geani Kirita a transmis un mesaj pe retelele de socializare, prin care a incercat sa prezinte o latura ceva mai blanda, emotionala, mai putin cunoscuta a concurentului.

„Intr-adevar, Giani este un om cu suflet neinchipuit de generos (in special cu omul nevoias) cinstit, corect si empatic. Caracterul sau vulcanic este, oarecum, motivat si de copilaria lipsita de prezenta tatalui (mort de tanar) si a duiosiei mamei, care – la randul ei – a fost nevoita sa munceasca zi – lumina pentru a-si creste cei doi copii.

Cele mai citite articole

Cu toate aceste neajunsuri, Giani a fost inconjurat de o dragoste desavarsita a bunicii materne, care l-a adorat pana la Dumnezeu si pentru care omul Giani si-a manifestat iubirea si recunostinta pana in ultimele clipe ale vietii acesteia (aceasta bunica a fost sora mamei mele). Deci, Giani este nepotul meu, fiul verisoarei mele primare. Si cum este firesc, il iubesc si il pretuiesc din tot sufletul (exceptand momentele in care vorbeste urat – ha). Prin urmare, voi continua sa strig: „Hai, Faimosii!” O admir pe verisoara mea, vazand cum ii ia apararea in emisiunea WOWbiz, ca o leoaica. Pentru ea, Giani este si va ramane puiul ei cel mai bun!”, a spus Maria Iancu pe Facebook.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-221400.html

EXATLON: Marele SECRET al lui GIANI KIRITA: Si-a manifestat IUBIREA pana in ultimele ei clipe de VIATA”, Charmy

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil