EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: Gata! A parasit competitia, primele declaratii si primul anunt pe Facebook

Autor: Charmy
EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: Gata! A parasit competitia, primele declaratii si primul anunt pe Facebook, Charmy

EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: In editia Exatlon 10 aprilie a fost dusa o lupta apriga pentru casa.  Dupa mai bine de o luna de dormit in casa, Faimosii s-au intors la cotet si se plang de conditiile vitrege. 

EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: „Oricat am incerca sa ne consolam este o diferenta mare. La cotet soarele este pe noi de la ora 6:00. Eu dorm mai mult, dar acolo nu prea pot. Sunt gandaci si tot felul de vietati. E adevarat ca este mai bine in casa”, a spus Diana Belbita in editia Exatlon 10 aprilie.
„Eu ma obisnuiesc cu greul, privesc partea buna, vad mai mult cerul. Cred ca te odihnesti mai bine in casa”, a spus Vladimir Draghia.  

Din pacate pentru ei, Faimosii au pierdut casa si in emisiunea Exatlon 10 aprilie. Razboinicii au castigat cu 10-6.
 

EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: Oltin Hurezeanu, primul mesaj dupa ce a parasit Exatlon si a revenit in tara!

Ce i-au transmis fanii

Oltin Hurezeanu a parasit Exatlon din pricina unei accidentari. Cel considerat veriga slaba din echipa Faimosilor a mai rezistat doar cateva zile de la eliminarea Dianei Bulimar, inainte sa declare forfait.

Cele mai citite articole

“De cateva zile am o durere. Tine de o afectiune autoimuna, mai ales in conditiile de umezeala din cotet, pur si simplu am dureri ascutite. Acestea ma impiedica sa fac efort. Cand am sarit de pe scari m-a sagetat o durere”, a explicat Oltin Hurezeanu, inainte de a pleca de la Exatlon. 

EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: Ajuns in Romania, Oltin nu a oferit niciun interviu despre retragerea sa, preferand sa pastreze discretia.

EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: La fel de discret este si pe retelele de socializare. Totusi, de Paste, acesta si-a actualizat fotografia de coperta, postand o poza cu tematica religioasa. Imaginea era insotita de comentariul: „Inviere-Bucurie!”

Felicitari, Oltin, ai inteles , chiar si in al-12-lea ceas sa te retragi din competitia Exatlon. Nu conteaza ce strategie ai ales. Toate cele bune!, a scris unul dintre prietenii virtuali ai acestuia, pe Facebook.

Oltin Hurezeanu (43 de ani) este absolvent de “Drept”, actor si pasionat de cascadorie, arte martiale si kempo, fiind primul roman care a pozat pentru revista de succes “Men’s Health”.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219200.html

Cele mai citite articole

Articole relevante