EXATLON ROMANIA 16 APRILIE 2018: Ce se intampla la Exatlon cand camerele sunt oprite. S-a aflat tot. Cum este asteptat Kirita in tara

Autor: Charmy
EXATLON ROMANIA 16 APRILIE 2018: Ce se intampla la Exatlon cand camerele sunt oprite. S-a aflat tot. Cum este asteptat Kirita in tara, Charmy

EXATLON ROMANIA 16 APRILIE 2018: „O sa-l astept pe Giani al meu cu tot ceea ce isi doreste, cu friptura, cu sarmale, cu varza calita cu pui, cu pandispan si cu crema de zahar ars. Oricum sunt sigura ca mai dureaza mult pana se intoarce. El este un invingator, un capitan adevarat. Daca o sa castige, si eu cred ca are toate sansele, o sa-i fac si un tort mare”, a declarat mama lui Giani Kirita de la Exatlon.

EXATLON ROMANIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 2: „Premiul e ceva ce n-ati mai trait pana acum. Echipa castigatoare se va uita la film. Mai mult decat atat, o sa mancati popcorn. Si o mancare delicioasa, turceasca”, le-a spus Cosmin Cernat concurentilor.

EXATLON ROMANIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 1: Cosmin Cernat i-a anuntat pe concurenti ca au trecut 100 de zile de cand concureaza si sunt departe de casa. „Este o experienta unica”, a spus Catalin Cazacu, adaugand ca a invatat multe despre el si despre competitie, fiind „un castig imens ce nu poate fi comparat cu bani”. 

Giani Kirita a spus ca sunt „lucruri frumoase, dar si foarte grele”. „Ma bucur ca am reusit sa facem un spirit de echipa. Imi va ramane mult timp in amintire”, a mai zis Kirita. „E un sentiment de mandrie, mai ales ca e si primul sezon”, a spus Diana Belbita. „Cea mai grea si mai usoara zi va fi ziua in care vom pleca acasa”, a comentat Vladimir Draghia, adaugand ca ar repeta experienta, dar „depinde de situatia de acasa”.

EXATLON ROMANIA 16 APRILIE 2018: Ce se intampla la Exatlon cand camerele sunt oprite. S-a aflat tot. Cum este asteptat Kirita in tara, Charmy

Cele mai citite articole

Ionut a spus ca cea mai grea zi a fost cand s-a accidentat la mana. „Sunt 100 de zile! Mi se par foarte multe. Chiar sunt emotionant. Am trecut prin multe emotii, trairi, intamplari. Un cumul imens de emotii, dor, rabdare, de tot”, a declarat Stefan. Alex a zis ca au fost 100 de zile de adrenalina. 

EXATLON ROMANIA, 16 APRILIE 2018. Duminica, Razboinicii si Faimosii s-au duelat pentru casa. In cele din urma, Razboinicii au castigat, impunandu-se cu scorul de 10 – 3, fiind vorba de victorie colosala. Sambata, insa, Faimosii au castigat si s-au putut bucura de mesaje video de la familie, dar si de mancare.  

EXATLON ROMANIA, 16 APRILIE 2018. Saptamana trecuta nu au fost eliminari, ultima persoana eliminata fiind Alina, care s-a intors in Romania din Republica Dominicana.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219931.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil