Fiica Ionelei Prodan, reactie transanta dupa speculatiile din presa: Prea vorbesc toti idiotii…

Autor: Charmy
Fiica Ionelei Prodan, reactie transanta dupa speculatiile din presa: Prea vorbesc toti idiotii…, Charmy

Ionela Prodan este internata de mai bine de trei saptamani in spital si de tot atata timp se fac speculatii pe marginea evolutiei starii sale de sanatate. 

Anca, una dintre fiicele artistei, a dat o declaratie pentru cancan.ro, in care a tinut sa dezminta anumite informatii care au aparut in presa.

“Starea ei este mai buna. Medicii au reusit sa o stabilizeze. Tin sa precizez ca niciodata nu a fost tinuta in viata de aparate. A facut o infectie, iarasi, la inima, din cauza valvei pe care o are. Sora mea, Anamaria, doarme cu ea in spital.

Cele mai citite articole

In fiecare noapte. In prima perioada in care a stat la Elias, Ana nu s-a miscat de langa mama. Ii schimba singura perfuziile. Acum, de noua zile, este la fel, langa mama, secunda de secunda. Prea vorbesc toti idiotii ca este tinuta in viata de aparate.

Ma repet, niciodata nu a fost tinuta in viata de respectivele masini. Mama se enerveaza enorm cand vede toate bazaconiile care apar despre ea.

O deranjeaza ca apar tot felul de oameni care, pentru cateva milioane de lei vechi, merg la televizor si pretind ca sunt prietenii ei. Iar ea nu i-a vazut niciodata in viata ei. Medicii ne-au anuntat ca are sanse sa treaca si peste aceasta cumpana. Sper sa-i dea Dumnezeu putere”, a declarat Anca, pentru cancan.ro.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-218746.html

Cele mai citite articole

Articole relevante