Flipchart-urile moderne sunt un must have in orice sala de sedinte

Autor: Charmy

Flipchart-urile moderne sunt un must have in orice sala de sedinte, Charmy

Desi sala de sedinte este ultimul loc din firma unde vrei sa fii, in functie de echipamentul folosit si de accesorii poti ajunge sa iti doresti sa ii treci pragul mai des. Pentru a face prezentarile si sedintele mai placute pentru toata lumea si mai interesante, mai eficiente, s-au inventat flipchart-uri ergonomice.

Flipchart-ul nu este decat un accesoriu foarte util in orice sala de sedinte sau birou, excelent pentru prezentari si expuneri, pentru planuri de afaceri. Dimensiunile sale sunt reduse, e vorba de o tabla si trei sau patru picioare, multe sunt mobile, usor de desfacut si refacut in alt loc. Sunt din metal sau din sticla, pe ele se poate scrie direct cu markere speciale, daca suprafata o permite sau pe hartia atasata.

Cele mai citite articole

Avand in vedere istoria foarte indelungata a acestui produs, primul accesoriu de tip flipchart a aparut pe la 1913, modelele diverse de flipchart-uri ergonomice din prezent integreaza o multime de functii folositoare, designul a fost perfectionat, la fel si simplitatea utilizarii sale.

Cu un flipchart se va putea explica mai bine, cei care asista la prezentari au timp sa puna intrebari, prezentarea in sine va fi mai interactiva. Flipchart-ul mobil sau fix, simplu sau cu brate e ideal pentru sedintele de brainstorming, nu are nevoie de curent ca sa functioneze, se intretine usor si transportul e foarte simplu.

Orice prezentare va fi mai usor inteleasa pentru ca e expusa rapid in mod vizual, completarile aduse pe parcurs vor putea fi dezbatute pas cu pas. Produsele din aceasta categorie au garantii extinse pana la 5-7 ani, suprafetele primesc garantii de 30 de ani, in functie de model si tratamentele aplicate suprafetelor.

Inaltimea lor e reglabila, exista si tavita pentru markerele speciale, hartiile se prind cu cleme speciale rabatabile, bratele laterale pot mari suprafata pentru prezentare de trei ori. Firmele producatoare asigura asistenta si reparatii la nevoie, flipchart-urile se pot pozitiona oriunde in sala de sedinte sau in birouri, nu ocupa loc mult, au design compact si greutati reduse.

Cele mai citite articole

Articole relevante