FLORIN PIERSIC, cucerit NEBUNESTE de Irina Loghin! A vrut sa o ia de NEVASTA: „Mi-a tulburat INIMA! Asa de tare imi placea…”

Autor: Charmy
FLORIN PIERSIC, cucerit NEBUNESTE de Irina Loghin! A vrut sa o ia de NEVASTA: „Mi-a tulburat INIMA! Asa de tare imi placea…”, Charmy

Marele actor Florin Piersic a marturisit ca singura femeie care l-a tulburat este cantareata de muzica populara Irina Loghin.

„Eram foarte tanar. Am vazut-o si am auzit-o, pe scena, intr-un parc, pe o femeie care mi-a luat respiratia. Cred ca in ciuda faptului ca nu eram atat de matur sa pot judeca lucrurile la rece, m-am gandit si am simtit ca asa trebuie sa fie si sa arate femeia romanca. Cantecul ei, vocea puternica si tulburatoare «m-au aruncat» pentru cateva minute inapoi cu aproape douazeci de ani, in raiul copilariei mele. Era clar, femeia asta avea in voce, in atitudine, pe chip, sunetele ce-mi tulburasera inima cand eram doar o crenguta de piersic ce inmugureste.

Cele mai citite articole

Am intrebat pe cineva cine-i taranca asta romanca, care nu ma lasa sa traiesc!? Mi-a raspuns: Irina Loghin! Asa de tare imi placea, ca mi-ar fi placut sa-mi fie si nevasta! Intr-o seara, Costel Constantin, mi-a spus ca Irina e-n sala. Cred c-am jucat ca niciodata. Doream s-o impresionez, sa vada si ea ca nici eu nu sunt de colo. Ati inteles ce este Irina Loghin pentru mine? A fost si va ramane «dulcea doina» a tineretii si implinirii mele ca artist. Mi-a pus o pana la aripile cu care incerc sa zbor! Irina, iti multumesc!”, potrivit one.ro.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219112.html

Cele mai citite articole

Articole relevante