Fosta concurenta la Exatlon, APEL catre Gigi Becali: Ce e dispusa sa faca „razboinica” pentru o garsoniera

Autor: Charmy
Fosta concurenta la Exatlon, APEL catre Gigi Becali: Ce e dispusa sa faca „razboinica” pentru o garsoniera, Charmy

Fosta „razboinica” Mariana Nenu, in varsta de 44 de ani, a precizat ca a apelat la Gigi Becali pentru a-i indeplini mamei sale ultima sa dorinta.

Mama Marianei si-a dorit ca fata ei sa se mute intr-o garsoniera cumparata si scapata de grijile chiriei lunare, potrivit wowbiz.ro.

Cele mai citite articole

Insa, momentan, fosta concurenta de la Exatlon nu a reusit sa indeplineasca aceast lucru, fiind dispusa sa-i faca menajul la „palat” afaceristului daca o ajuta sa-si cumpere o garsoniera.

„Imi vine sa plang cand ma gandesc ca inca nu am garsoniera mea. Fac orice sa-i indeplinesc mamei ultima dorinta. Muncesc mult, fac menaj, alerg la maratoane, m-am gandit chiar sa apelez la domnul Gigi Becali. Dupa parerea mea este omul care a facut cel mai mult bine in Romania. A ajutat mii de oameni, datorita lui s-au vindecat multi copii de boli grave, altii au primit un acoperis deasupra capului. Pacat ca unii si-au batut joc de sansa uriasa pe care le-a dat-o acest om bun si au distrus locuintele primite. Va dau cuvantul meu de onoare, daca Gigi Becali m-ar ajuta, i-as face curatenie tot restul vietii la «palat». Stiu ce inseamna munca de jos si ma mandresc ca am castigat cu sudoarea fruntii fiecare banut”, a declarat Mariana in urma cu cateva saptamani.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-231693.html

Cele mai citite articole

Articole relevante