Fosta sotie a lui Alex Velea s-a schimbat complet! Cu ce se ocupa acum Ana (FOTO)

Autor: Charmy

Ana-Maria Mircea , fosta sotie a lui Alex Velea, a reusit sa treaca peste despartirea de artist si si-a urmat visele, finalizand studiile la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, cu specialitatea Psihiatrie .

De asemenea, aceasta a revenit la numele de fata, si-a deschis propriul sau cabinet, dedicand timp din plin pacientilor sai si cocheteaza cu informeaza voxbiz.ro.

Fosta sotie a lui Alex Velea s-a schimbat complet! Cu ce se ocupa acum Ana (FOTO), Charmy

Cele mai citite articole

Alex Velea si mulatra Ana s-au casatorit in 2010, iar in 2014 s-au despartit oficial, dupa ce deja exista o certitudine ca artistul era deja indragostit de Antonia, mama a celor doi copii ai sai.

„Dupa ce am terminat cu BAC-ul, m-am inscris la doua facultati. M-am dus la Electromecanica. Am si terminat-o. In 2003 m-am dus la un show de talente. M-am inscris si am castigat concursul asta. Nu stiam ce sa simt atunci cand am castigat. Credeam ca va fi o mare nebunie cand voi iesi afara. Am semnat un contract destul de mare, nu stiam in ce ma bag la vremea aia. Am fost foarte dezamagit. Nu intelegeam de ce nu se intampla nimic. De mic am avut o pasiune pentru haine. Am inceput sa vand haine. Vindeam in casa. Mama s-a enervat la un moment dat. Dupa ce m-am mutat in Bucuresti. Anda Adam a avut mare incredere in mine. M-a luat cu ea in concerte. Eu aveam videoclip pe TV, dar mergeam cu punga de rafie sa vand haine. Ma recunostea lumea prin tramvai. Nu m-am imbogatit in perioada aia, nici nu eram disperat dupa bani. Ii cheltuiam tot pe haine. Mancam pufuleti, erau ieftini si buni. Acum cativa ani am avut o perioada in care nu ma regaseam, cand eram casatorit cu Ana, de aceea nu a functionat casnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut parintii mei. S-a intamplat inainte sa o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, ca nu ma simteam eu mandru. Imi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alaturi de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit Alex Velea de viata lui dinainte sa o cunoasca pe actuala lui sotie.

Fosta sotie a lui Alex Velea s-a schimbat complet! Cu ce se ocupa acum Ana (FOTO), Charmy

 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219074.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil