Fostul sot al Israelei, DEZVALUIRI care SCHIMBA TOTUL despre moartea VEDETEI: “Au fost VIOLENTE, dupa am plecat si am luat autocarul”

Autor: Charmy
Fostul sot al Israelei, DEZVALUIRI care SCHIMBA TOTUL despre moartea VEDETEI: “Au fost VIOLENTE, dupa am plecat si am luat autocarul”, Charmy

Liviu Arteni a povestit in ce stare a fost dupa aflarea tragediei care i-a marcat ultimele doua luni din viata. Fostul sot al Israelei Vodovoz a marturisit ca nu a format un cuplu cu ea datorita situatiei financiare a ei, ci pentru ca a iubit-o cu adevarat.

Cele mai citite articole

„Am vazut intamplator ca a murit. Nu mai eram eu, am sunat pe toata lumea. Sunt omul care bat la usa cuiva si nu mi se deschide, nu mai bat. Asa a fost si cu ea. Au fost violente, dupa am plecat si am luat autocarul. A preferat sa se izoleze, vorbeam cu ea, apoi imi inchideam telefonul si nu mai comunicam. Sper sa nu-i fi facut rau. Intre noi erau doar dialoguri tari, imi reprosa lucruri legate de alcool. Nu eram cu ea pentru bani, lumea nu ma cunostea. In ultimii doi ani incepuse sa fie agitata relatia noastra” , a povestit Liviu Arteni la „Agentia Vip” de la Antena Stars.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219589.html

Cele mai citite articole

Articole relevante