Gadgeturi pentru ten

Autor: Charmy

Gadgeturi pentru ten, Charmy

Se stie ca rigurozitatea in curatarea tenului e una dintre cheile succesului cand vine vorba de o piele frumoasa. Acum, insa, tehnologia duce acest proces la un alt nivel pentru ca in 2014 curatarea tenului nu mai inseamna doar spalarea temeinica, cu apa si sapun.

Acum avem solutii de toate felurile, demachiante, dischete si, mai nou, adevarate gadget-uri pentru curatarea tenului. Despre ele as vrea sa va vorbesc astazi.

Cele mai citite articole

La prima vedere, recunosc ca aceste mici aparate nu arata ca ceva ce ai apropia in mod firesc de fata. Desi sunt usurele si manevrabile, amintesc mai degraba de o periuta de dinti electrica. Principiul de functionare e cam acelasi. Cu ajutorul unor perii, tenul se curata in profunzime.

Procesul dureza un minut, mai putin practic decat o demachiere temeinica, dar pe langa curatare, acest aparat asigura si o tonifiere a tenului.

Gadgeturi pentru ten, Charmy

Producatorii lui se lauda ca ar fi de zece ori mai eficient decat un proces clasic de curatare a tenului. Chiar daca investitia initiala e mai mare, pentru ca acest aparat costa cateva sute de lei, pe termen lung sunteti in castig. Trebuie doar sa ii inlocuiti periile o data la trei luni si ati scapat de pungulitele cu dischete demachiante imprastiate prin baie si dilema alegerii celui mai bun demachiant. In plus, acest instrument poate fi folosit si sub dus, pentru ca merge si cu baterie, fara firul care il conecteaza la priza.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil