1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Genți moderne și de calitate de la Neer

Autor: Charmy

Există un accesoriu pe care toate femeile din întreaga lume îl adoră și îl doresc. Puteți ghici la ce mă refer? La genți! Toate le iubim și ni le dormi în garderobă!

Cu siguranță vă este familiar sentimentul că nu dețineți suficiente genți în garderobă. Tocmai de aceea în articolul de azi vă prezint un nou website care are o varietate foarte mare de genți, este vorba despre NEER, care este un magazine online ce livrează international. Comenzile ajung la destinație în termen de 10-20 de zile lucrătoare, iar pe lângă asta oferă și posibilitatea achitării comenzii direct la curier în momentul predării acesteia.

Gențile lor sunt foarte frumoase, iar modelele extrem de diverse. Puteți găsi genți elegante, sport, poșete perfecte pentru petreceri glamuroase, toate de diferite dimensiuni și culori. Dacă vă doreați genți de damă ieftine, categoric trebuie să aruncați un ochi în magazinul online Neer.

Chiar am selectat câteva modele de genți foarte interesante pentru a vă arăta cam ce puteți găsi la ei pe site!

Genți moderne și de calitate de la Neer, Charmy

Prima geantă este un baby bag, adică o geantă de dimensiuni reduse, dar perfectă pentru a fi purtată atunci când nu aveți nevoie să aveți la voi de prea multe obiecte. Este perfecta pentru a fi purtată cu rochii, dar și cu jeanși dacă sunt combinați cu un top foarte feminin. Vine în cinci variante de culori, roșu, galben, negru, verde și roz, iar detaliul din față cu două perle îi confer un aer foarte elegant.

Genți moderne și de calitate de la Neer, Charmy

A doua geantă este ideală pentru vară și vacanțele din această perioadă. Este o geantă din rafie cu broderie. Puteți alege între două variant: broderie cu ananas sau broderie cu frunză. Este tot o geantă de dimensiuni reduse și este perfectă pentru a fi purtată cu ținute casual în culori deschise.

Genți moderne și de calitate de la Neer, Charmy

A treia geantă este realizată din bambus și este perfecta pentru ținute minimaliste și moderne în culori deschise. De asemenea, este potrivită pentru sezonul de primăvară-vară, iar dimensiunea este medie, fiind mai încăpătoare decât primele două.

Genți moderne și de calitate de la Neer, Charmy

Geanta cu numărul patru este o geantă mare, ideală pentru a fi purtată la birou sau atunci când aveți mai multe obiecte de pus în ea. Poate fi purtată atât pe umăr, cât și în mână și este extrem de potrivită atât pentru ținute elegante, cât și pentru ținute casual. De asemenea, și ea se găsește în mai multe culori: roșu, verde, negru, roz și gri.

Toate gentile de la Neer sunt la prețuri accesibile, iar calitatea este extrem de bună! Cu siguranță nu veți regreta dacă le veți vizita magazinul online.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner