Greseala de NEIERTAT pentru care Bianca Dragusanu a fost DATA AFARA de la Kanal D

Autor: Charmy
Greseala de NEIERTAT pentru care Bianca Dragusanu a fost DATA AFARA de la Kanal D, Charmy

Bianca Dragusanu a anuntat ca nu va mai prezenta emisiunea de la Kanal D pentru ca vrea „sa dedice mai mult timp fiicei sale si propriilor afaceri”. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel, noteaza libertatea.ro, care citeaza mai multe surse.

Conducerea Kanal D a fost cea care a decis sa puna punct colaborarii si asta pentru ca Bianca a lasat sa se scurga in presa, la alte publicatii, mai multe informatii despre ea, fara ca departamentul de comunicare al postului sa poata gestiona aceste situatii.

Ce spun sursele Libertatea:

In luna mai, Victor Slav, angajat al aceluiasi post de televiziune, a anuntat conducerea ca el si Bianca s-au despartit, urmand ca in scurt timp sa se mute din apartamentul ei. Kanal D a inceput sa gandeasca o strategie prin care sa faca publica situatia, fara a afecta imaginea vreunuia dintre ei.

Greseala de NEIERTAT pentru care Bianca Dragusanu a fost DATA AFARA de la Kanal D, Charmy

Cele mai citite articole

Nici n-au apucat departamentele de comunicare sa se apuce de lucru, ca informatia „s-a scurs” pe piata, intr-un cu totul alt loc decat postul care gazduia emisiunile celor doi. Potrivit informatiilor celor din Kanad D, Bianca ar fi fost cea care le-ar fi spus unor amici din presa despre noul ei statut.

In ciuda supararii, conducerea Kanal D a trecut peste „incident”. I-a chemat atat pe Bianca, cat si pe Victor Slav la discutii, rugandu-i deopotriva sa transmita din timp daca exista schimbari in viata lor. Fiind vorba despre vedete de-ale postului, imagina lor trebuia gestionata de departamentele de comunicare.

Dupa trei zile a explodat bomba. Ca si prima oara, in alta parte decat la Kanal D. Bianca Dragusanu a iesit in lume, intr-un loc expus, despre care stia ca e „survolat” de paparazzi, alaturi de noul ei iubit, Tristan Tate.

Explicatiile blondei n-au mai stat si de aceasta data in picioare in fata conducerii Kanal D. Concluzia finala a fost ca Bianca a tradat postul unde lucreaza. 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-235423.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil