Hăinuțe botez online, alegerea părinților și nașilor moderni

Autor: Charmy

Hăinuțe botez online, alegerea părinților și nașilor moderni, Charmy

Există în prezent magazine online de unde se pot achiziționa rochițe botez, precum și costumașe botez pentru băieței extrem de drăguțe, la niște prețuri mai mult decât accesibile.

Cu toate acestea, mulți dintre părinți, mai ales aceia dintre ei care își botează primul copil, se confruntă cu o reală dificultate în alegerea hăinuțelor pe care urmează ca să le poarte minunea din viața lor la momentul creștinării.

Și-ar dori pentru micuțul sau micuța lor cea mai grozavă ținută, iar cu cât sunt mai multe oferte, cu atât mai imposibilă este luarea unei decizii finale.

Botezul reprezintă un eveniment de o importanță fundamentală în viața copilașului și reprezintă de multe ori întâlnirea cu familia în sens lărgit, ca să nu mai amintim de faptul că este și o prima apariție în public a micuțului.

În prezent nu mai există botez fără ca la acest eveniment să nu se realizeze și o mulțime de fotografii și filme care vor reprezenta amintiri speciale pentru viitor creștin, de aceea, ținuta de botez obligatoriu trebuie să fie una cu adevărat specială. Calitate și confort la purtare, aceste două principii trebuie să ghideze adulții în selectarea acesteia.

Mai ales dacă este vorba de un sugar foarte mic lucrurile sunt complicate.

Cu cât copilașul are mai puține luni de viață, cu atât mai delicată este problema alegerii acelor hăinuțe de botez pe care ar trebui ca să le poarte.

Cele mai citite articole

Asta ca să nu mai vorbim de anotimpul în care are loc marele eveniment: există diferențe notabile între rochița sau costumul de botez pe care un sugar îl poate purta pe vreme călduroasă și acela pentru timp friguros.

Drept regulă generală, putem afirma cu certitudine faptul că la momentul botezului unui copil cu cât îmbrăcămintea pe care cel mic o poartă este una mai stratificată și cu mai puțini nasturi ori brizbrizuri, cu atât este mai practică, pentru că piesele ce compun outfit-ul de botez pot fi puse și scoase mai ușor.

Așadar este bine să se evite pe cât posibil acele articole de îmbrăcăminte de botez care au nasturi, deoarece durează mult prea mult închiderea și deschiderea lor, mai ales în momentele în care cel mic, speriat de tot ceea ce se petrece cu ocazia acestui eveniment, plânge și chiar se zbate.

Magazinele de specialitate oferă celor părinților și nașilor interesați seturi complete pentru botezul unei fetițe sau pentru botezul unui băiețel (împărțite pe categorii de vârstă și stiluri), lucru care ușurează opțiunea de cumpărare.

Seturile de bumbac sunt foarte potrivite pentru realizarea hăinuțe de botez inclusiv flanelul moale și chiar mătasea naturală.

Dacă totuși se recurge la alegerea unor rochițe de botez sau costumașe ieftine realizată din poliester, obligatoriu articolele vestimentare trebuie să fie căptușite cu bumbac, pentru ca să nu se irite și chiar să zgârie pielea copilului din cauza fibrelor sintetice dure din care sunt confecționate.

Pentru un sugar îmbrăcămintea trebuie să fie comodă, să nu strângă, să nu aibă accesorii care să jeneze la purtare. Nici hăinuțele de botez nu fac excepție de la acest criteriu de bază.

Pentru micuți viitori creștini un outfit care să includă și o vestă confortabilă din bumbac sau flanel, fixată cu șiret este perfectă, mai ales dacă este decorată și cu o dantelă delicată.

Și pentru că tot suntem în anul Centenarului, magazinele online specializate în oferirea de hăinuțe de botez pentru copii au în ofertă, chiar și costumașe populare pentru fetițe, cât și pentru băieței , extrem de drăguțe. Ele sunt o alegere perfectă pentru un botez tradițional românesc și vor fi admirate așa cum trebuie de către aceia care vor fi prezenți la marele eveniment.

Cele mai citite articole

Articole relevante