Idei de machiaj pentru ochii caprui

Autor: Charmy

Idei de machiaj pentru ochii caprui, Charmy

Inca nu ai invatat sa-ti pui in evidenta ochii cu machiajul potrivit? Iata cateva directii.

Cele mai citite articole

Pentru ochii caprui inchis – incearca nuantele inchise de la mediu spre puternic. Violet, verde padure si carbune sunt trei nuante flatante pentru aceasta culoare de ochi. Pastreaza culorile deschise doar pentru accente sau pentru colturile ochilor, in rest mergi pe nuante uniforme si mate. Singura exceptie ar putea fi auriul in combinatie cu maro inchis.

Pentru ochii caprui mediu – sunt recomandate culorile din aceeasi gama, ce surpriza! Doar ca in nunate mai deschise. Verde si mov, auriu si maro deschis. In acest caz, insa, poti varia mai mult. Poti incerca visiniu sau chiar albastru pentru un look indraznet. De asemenea, nuantele neutre, nude, arata bine in jurul acestei culori.

Pentru ochii caprui intr-o nuanta deschisa – evita creionul dermatograf sau tusul negru. Mai bine alege maroul, chiar si un maro mai inchis. Aici merge o combinatie de culori. Nude pe pleoape si o alta culoare mai inchisa, mai sus, iluminat cu un auriu aplicat sub sprancene. Aluna, sampanie si violet sunt nuantele care te avantajeaza.

Cele mai citite articole

Articole relevante