1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Impletituri pentru par scurt

Autor: Charmy

Impletituri pentru par scurt, Charmy

Daca aveti parul scurt sau mediu, pana la umeri, sa zicem, poate v-ati uitat cu jind de multe ori dupa impletituri facute cu maiestrie in cosite lungi. Astazi va puteti convinge ca n-ati pierdut nimic.

Cele mai citite articole

Pentru prima varianta de impletitura pe care v-o propun nu aveti nevoie de mai mult de o palma de par. Incepeti in partea din fata, deasupra fruntii si pe masura ce impletiti adaugati noi si noi suvite din breton pana ajungeti aproape de ureche. E un mod foarte sic de a indeparta parul de pe frunte.

Daca aveti mai mult de o palma de par, sa zicem doua, va puteti considera in categoria lungimilor medii. Aici numarul posibilitatilor creste. Puteti incerca impletituri de jur imprejurul capului sau doar pe o parte cu finalizare intr-un coc mic.

Daca nu stiti sa impletiti, pentru ca aveti parul scurt si nu v-ati chinuit niciodata sa invatati, puteti sa il rasucititi. Aveti nevoie de cateva agrafe cu care veti prinde suvitele rasucite pe aceeasi traiectorie pe care ati face si impletitura. Efectul va fi similar.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner