1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

In ce consta tratamentul stomatologic de tip fast and fixed? Iata ce spun studiile de specialitate!

Autor: Charmy
In ce consta tratamentul stomatologic de tip fast and fixed? Iata ce spun studiile de specialitate!, Charmy

La momentul actual, domeniul stomatologic se afla intr-o plina ascensiune atunci cand vine vorba de calitatea tratamentelor aplicate, problemele vechi putand sa fie rezolvate intr-un mod din ce in ce mai facil, atat pentru pacient, cat si pentru cadrul medical. Asadar, nu este de mirare ca tot mai multi oameni incep sa lase reticenta deoparte si sa devina mai tentati sa apeleze la dentist atunci cand se confrunta cu probleme de natura dentara. 

Un exemplu concret de tratament inovativ al perioadei moderne este dat de asa-numita lucrare fast and fixed, prin intermediul acestui procedeu pacientul putand sa se bucure de un zambet cat se poate de frumos intr-o perioada de doar 24 de ore. Judecand situatia de fata, nu este de mirare ca tehnica a ajuns extrem de apreciata.

Ce este tratamentul fast and fixed si cum se realizeaza acesta?

Prin conceptul fast and fixed se face referire la o serie de implanturi dentare moderne ce pot fi instalate intr-o singura zi, pacientul putand sa se bucure de noua sa dantura imediat dupa incheierea lucrarii respective. Spre deosebire de implanturile clasice, unde erau necesare in jur de 8-10 dintre acestea pe fiecare arcada, tratamentul de tip fast and fixed lucreaza doar cu cate 4 implanturi pe mandibula si 6 pe maxilar. 

Cele mai citite articole

Acest tratament este unul unic in adevaratul sens al cuvantului, dupa cum a fost evidentiat anterior, pacientul putand sa-si etaleze zambetul frumos si sa-si utilizeze optim dantura imediat dupa finalizarea procedurii.

Care sunt avantajele acestui tip de tratament?

Printre avantajele concrete ale acestui tratament ajung sa se numere urmatoarele elemente:

  • restaurarea unei danturi cat se poate de sanatoase care poate fi utilizata cu incredere pentru procesul de masticatie;
  • restaurarea zambetului frumos din punct de vedere estetic;
  • procedeul dureaza pana la maximum 24 de ore, dintii putand sa fie utilizati imediat dupa finalizarea acestei perioade;
  • sanatatea mentala este imbunatatita ca urmare a alungarii anxietatii cauzate de pe urma zambetului urat din punct de vedere estetic.

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie sa fie luate la cunostinta.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner