Inca o tranzactie in constructii. Belgienii de la Reynaers cumpara un producator elvetian de sisteme de otel pentru usi si ferestre

Autor: Charmy

Inca o tranzactie in constructii. Belgienii de la Reynaers cumpara un producator elvetian de sisteme de otel pentru usi si ferestre, Charmy

Grupul Reynaers, producator de solutii de aluminiu pentru constructii, a cumparat Forster Profilsysteme, companie elvetiana specializata in dezvoltarea, productia si comercializarea de sisteme de otel pentru usi, ferestre si fatade. Forster Profilsysteme era detinuta de Arbonia.

Grupul Forster are un numar total de 210 angajati in sediul central din Elvetia si reprezentantele regionale din 11 tari. Forster Profilsysteme si Reynaers Aluminium vor continua sa functioneze independent – livrand produse si servicii pe pietele proprii – ca doua companii separate sub umbrela Grupului Reynaers.

Arbonia, vanzatorul din aceasta tranzactie, este furnizor in domeniul constructiilor, listat la SIX Swiss Exchange si are sediul central in Arbon, in cantonul Thurgau, Elvetia. Grupul este activ la nivel mondial prin companii de distributie, reprezentante si parteneriate in peste 70 de tari. Principalele centre de productie sunt situate in Elvetia, Germania, Republica Ceha, Polonia, Slovacia si Italia. Arbonia are in total peste 8.000 de angajati.

Cele mai citite articole

Companiile care alcatuiesc Arbonia sunt active in productia de echipamente de inalta tehnologie pentru incalzire si ventilatie, echipamente sanitare, ferestre, usi exterioare si usi de interior.

In Romania, Reynaers a avut anul trecut afaceri de 6 mil. euro, iar pentru 2017 compania tinteste afaceri cu 15% mai mari. Compania a intrat pe piata locala in 2006, la initiativa lui Daniel Popa, care este acum country manager al Reynaers Romania.

Compania a realizat peste 500 de proiecte, fiind cea mai mare reprezentanta a belgienilor in Europa de Est, potrivit reprezentantilor companiei. Printre lucrarile de referinta ale companiei, se numara AFI Business Park, Oregon Park, Brasov Business Park, Amber Gardens, Promenada Mall sau aeroportul Henri Coanda. La nivel global, compania Reynaers are peste 1.500 de angajati in 37 de tari din intreaga lume si exporta in peste 60 de tari de pe 5 continente.

Sursa: ZF.ro

Cele mai citite articole

Articole relevante