Ingrijeste-ti pielea si scapa de vergeturi cu ajutorul untului

Autor: Charmy

Ingrijeste-ti pielea si scapa de vergeturi cu ajutorul untului

Ingrijeste-ti pielea si scapa de vergeturi cu ajutorul untului, Charmy

Pielea, cel mai mare organ al corpului, afiseaza chiar si cele mai mici semne ale trecerii timpului. De la lipsa tonusului pana la inesteticile vergeturi cu cauze multiple de aparitie.

Problema vergeturilor da mari batai de cap. Insa daca incepi imediat cu le-ai observat sa le ingrijesti corespunzator, mai poti avea o sansa sa ameliorezi aspectul lor.

In primul rand trebuie sa cunosti faptul ca pielea trebuie ingrijita constant, hidratata, masata si sa nu sari peste orele de somn. In momentul in care ai parte de fluctuatii mari de greutate, pielea este expusa unui fenomen greu de sustinere si de cele mai multe ori cedeaza favorizand aparitia vergeturilor.

Cele mai citite articole

Inainte ca pielea sa se rupa, lasand in urma asa numite vergeturi, te vei confrunta cu o senzatie de mancarime fara niciun motiv aparent.

Acesta este primul semnal ca trebuie sa ai mai multa grija de pielea ta.

Stadiul initial, culoarea rosiatica
In stadiul initial leziunile pielii sunt mici, rosiatice si iti ofera senzatia de mancarime. Chir si in acest stadiu tot se mai poate ameliora aspectul lor, daca actionezi la timp.

Ulterior, te vei confrunta cu leziunile tot mai adanci de culoare albicioasa, unde doar varianta chirrgicala te mai poate ajuta.

Sursa: ClickSanatate.ro

Cele mai citite articole

Articole relevante