Invata cum se impleteste parul cel mai usor!

Autor: Charmy

Indiferent cate tutoriale ai urmari, impletitul nu e usor de invatat. Dar indemanarea se capata in timp, asa ca lectia numarul unu ar fi sa nu renunti!

Totusi, pentru ca nu strica sa stim cateva trucuri despre impletiturile care ies miraculos din mainile stilistilor, haideti sa vedem care sunt secretele lor.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le stii este ca parul se impleteste cel mai bine cand este putin umed. Atunci e mai disciplinat, firele rebele sau mai scurte nu mai ies din rand si coada se va fixa mai bine pe pozitie. Parul poate fi umezit nu doar cu apa, ci si cu un produs de styling care ii va da si mai multa textura.

Cele mai citite articole

Cel mai bine se impleteste parul care a fost spalat cu o zi in urma. Altfel va fi prea fin si va trebui sa abuzati de produse de styling ca sa il disciplinati. Daca parul ramane fin si a doua zi, alegeti o coafura care presupune o impletitura mai stransa.

Invata cum se impleteste parul cel mai usor!, Charmy


Cand iti impletesti parul singura, misiunea devine mai grea
decat atunci cand ai capul altcuiva la indemana pentru experimente. Cel mai simplu in acest caz este sa faci doua codite si sa le unesti apoi pentru a crea diverse coafuri. Exercitiul e foarte important aici. Ajuta daca stai comod in fata unei oglinzi mari si ai la indemana o oglinda mai mica, pentru a verifica progresul facut.

Incepe cu o coada formata din trei suvite
si dupa ce vei invata sa o impletesti in toate directiile, vei putea adauga cu usurinta alte suvite de par.

Nu te lasa intimidata de coafurile elaborate
. Vei ajunge si acolo! Daca ti se pare o maiestrie extraordinara sa faci o impletitura „fish tail”, afla acum ca e chiar mai simpla decat impletitura in trei, dar arata intr-adevar mai sofisticat.

Daca vrei ca impletitura sa dureze pana a doua zi
, fa-o foarte stransa inca de la inceput si dormi pe o perna de matase, ca sa reduci frecarea. Oricum va arata bine, pentru ca impletiturile relaxate au acel aer romantic, specific.

Pentru inspiratie, va las o serie de fotografii, dar ar fi bine sa nu incercati aceste coafuri chiar de la inceput. Cu timpul, insa, cine stie?

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil