Invata sa alegi cei mai buni pantofi dama din piele

Autor: Charmy

Invata sa alegi cei mai buni pantofi dama din piele, Charmy

Pentru a alege cei mai buni pantofi dama din piele, va trebui sa se tina seama de o serie de criterii fara de care nu se va putea reusi sa se atinga scopul tintit. Femeile, in mod special, sunt atrase ca un magnet de de incaltaminte. De astfel, cateva perechi de pantofi sunt indispensabile si nu trebuie sa lipseasca din garderoba oricarei femei.

Sfaturi utile pentru o alegere corecta a incaltamintei

Calitatea

Calitatea este asigurata in primul rand de materialul din care sunt create modelele de incaltaminte. Pielea naturala 100% este cea mai indicata pentru o pereche de pantofi care sa dureze, sa fie comozi, eleganti si practici. Similar se procedeaza si cand se aleg botine, cea mai buna optiune de material fiind tot pielea.

Pe piata se gasesc firme care comercializeaza o multitudine de modele si culori de pantofi din piele, cu toc sau fara toc, in functie de nevoile fiecarei femei. Pentru a distinge pielea naturala de cea ecologica sau de inlocuitori se va studia cu atentie eticheta, atat cea din interiorul pantofului cat si cea de pe talpa si unde trebuie sa fie specificat clar -100% piele naturala. Avantajele unor pantofi din piele sunt nenumarate. In primul rand sunt comozi, se muleaza pe forma piciorului, dupa cateva ore bune de stat incaltat picioarele nu miros, nu sunt rigizi si nu obosesc piciorul.

Cele mai citite articole

Marimea

Pentru o masura corecta la pantofi, proba acestora este cea mai sigura. Atunci cand se probeaza, se va tine cont de faptul ca intre varful pantofului si degetul mare sa fie o distanta de cca 1 cm. In cazul in care incaltamintea se va achizitiona de la magazinele online, exista riscul ca marimea sa nu corespunda chiar daca s-a comandat cea corespunzatoare ca numar, pentru ca sunt marci sau tari care au masuri diferite. Cu toate acestea este recomandat sa se faca achizitii online pentru ca varietatea modelelor este foarte mare si intreg procesul este confortabil, cu mentiunea ca trebuie sa se caute acele firme care accepta returnarea produsului.

Modelul

In functie de acest criteriu de selectie, ofertele sunt nelimitate, dar cel mai important este ca in functie de necesitati sa se aleaga modelul care satisface toate cerintele. De exemplu, pentru un eveniment important – nunta, botez, revelion etc – pantofii vor fi neaparat cu toc, eleganti, in coloare asortata cu tinuta vestimentara, cu strasuri sau paiete, in functie de dorinta. Pentru serviciu sau casual, se recomanda incaltamintea cu toc mai mic si confortabil, in culori simple, netipatoare, comoda, practica si rezistenta. Vara, fiind anotimpul exploziei de culori, se vor purta pantofi in culori vii care sa atraga priviri si chiar sa epateze.

Pretul

Pantofii din piele nu sunt ieftini ca pret, dar daca se tine cont de faptul ca sunt durabili, comozi, practici si in acelasi timp, eleganti – acest lucru nu va mai fi un inconvenient. La acest capitol se poate face un pic de economie daca se studiaza cu atentie piata, site-urile, se urmaresc reducerile care sunt aplicate, de regula, la sfarsitul fiecarui sezon.

Ca o concluzie, modelele de pantofi dama piele primeaza in fata celorlati confectionati din materiale inlocuitoare, datorita celor mentionate mai sus si pot fi purtati, indiferent de ocazie, moment sau anotimp.

Cele mai citite articole

Articole relevante