Iohannis, declaratie DEVASTATOARE: ”Chimia dintre noi depaseste orice descriere”. Detaliul NESTIUT din biografia presedintelui Romaniei

Autor: Charmy

Presedintele Iohannis, care aniverseaza miercuri implinirea a 59 de ani, se considera un om implinit din punct de vedere sentimental.

Chimia dintre noi depaseste orice descriere”, spune seful statului, despre sotia sa, Carmen Iohannis, pe care a cunoscut-o in timpul facultatii. ”Daca se cunosc, doi oameni care se plac si se inteleg, restul devine irelevant”, mai marturisea seful statului in cartea sa autobiografica, citat de Libertatea.

Presedintele povesteste in cartea sa, ”Pas cu Pas”, cum a cunoscut-o pe sotia sa.

Tot in timpul facultatii am cunoscut-o si pe sotia mea, Carmen, dar in vechiul cerc de prieteni. A fost invitata de prieteni de-ai nostri care au ramas in Sibiu. Ne-am placut, pur si simplu, iar chimia dintre noi depaseste orice descriere”, scria seful statului in carte.

El mai spunea ca este foarte usor ca doi oameni sa se placa si sa se indragosteasca. ”A durat mult pana ne-am casatorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani si ne-am casatorit pe la 29 de ani. Am trecut de pragul de 25 de ani de cand suntem casatoriti si acum cred ca pot sa spun ca arta nu este de a te indragosti ci de a mentine dragostea vie pentru mult timp”, spunea presedintele.

Carmen Iohannis s-a ferit de lumina reflectoarelor atunci cand sotul ei a ajuns primarul Sibiului si apoi, presedintele Romaniei. In rarele ei aparitii publice a impresionat insa prin eleganta si discretie.

Cand a ajuns presedinte, Klaus Iohannis a fost intrebat daca sotia sa va ramane la Sibiu sau isi va muta serviciul in Bucuresti. Seful statului spunea, atunci, ca va exista o perioada de tranzitie.

Va exista o perioada de trecere, dar am discutat chestiunea si ma va insoti. Isi doreste sa se implice alaturi de mine in rezolvarea unor probleme care tin de Prima Doamna”, afirma seful statului.

Deaspre sotia sa, Klaus Iohannis scria in cartea sa ca il sprijina 100% in toate proiectele politice.

Carmen a fost si motivul pentru care Klaus Iohannis nu si-a urmat parintii, ce au emigrat in Germania. ”Va fi alaturi de mine, va avea si aparitii publice, va fi o prima doamna! Stie foarte bine cand este cazul sa participe la evenimentele publice si pot sa va spun ca are o prestatie exceptionala cand o face”, a spus Klaus Iohannis in urma cu ceva timp.

Iohannis, declaratie DEVASTATOARE: ”Chimia dintre noi depaseste orice descriere”. Detaliul NESTIUT din biografia presedintelui Romaniei, Charmy

Cele mai citite articole

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-227795.html

Cele mai citite articole

Articole relevante