Ionela Prodan, plansa de familie! Ce abundenta la pomana cantaretei (VIDEO)

Autor: Charmy
Ionela Prodan, plansa de familie! Ce abundenta la pomana cantaretei (VIDEO), Charmy

Anamaria Prodan a facut, la aproximativ patru saptamani de la moartea Ionelei Prodan, pomana de 40 de zile pentru mama sa.

Fiica cea mai mare a cantaretei a decis sa faca pomana in data de 12 mai, desi 40 de zile de la moartea Ionelei Prodan se implinesc in ziua de 26 mai. Insa, la data aceea, vedeta nu se afla in tara.

Anamaria Prodan a pregatit pachete generoase pentru cei prezenti la Cimitirul Bellu pentru parastas, potrivit spynews.ro.

Au fost impartite peste 60 de pachete cu tot felul de preparate.

Ionela Prodan, plansa de familie! Ce abundenta la pomana cantaretei (VIDEO), Charmy

Cele mai citite articole

In pachetele care au fost impartite oamenilor veniti la parastas, Anamaria Prodan a pus:  sarmale in foi de vita, icre, bere, fructe, branza topita, salam de Sibiu, conserve de peste, zacusca, rosii, iaurt si pate de curcan.

Parastasul a costat in jur de 3500 de euro.

Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu a fost si ea prezenta la parastasul de 40 de zile al Ionelei Prodan si  a dezvaluit cum a visat-o pe mama Anamariei Prodan.

„Sunt foarte trista, se spune ca sufletul paraseste pamantul si va urca la ceruri. Ea ne-a lasat o mare zestre a folclorului romanesc. Sa ii fie odihna usoara. Fetele sunt sfasiate de durere ca si-au pierdut mama. Greu vor trece peste pierderea mamei lor. Anamaria este puternica, vrea sa para puternica, dar nu e puternica in fata pierderii mamei ei. Am visat-o pe Ionela Prodan si m-a intrebat de ce umblu imbracata in negru si a spus: «cand o fi vremea, sa vii aici, ca e foarte bine»”, a declarat Merisoreanu.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-223214.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil