Ionela Prodan se simte tot mai rau. “Nu isi poate ridica nici macar capul!”

Autor: Charmy
Ionela Prodan se simte tot mai rau. “Nu isi poate ridica nici macar capul!”, Charmy

Starea de sanatate a Ionelei Prodan s-a inrautatit. Dupa ce a iesit din coma, familia artistei a inceput sa spere intr-o minune. Dar dupa o perioada in care s-a simtit mai bine, joi, boala ei a avansat. 

“Luni, artista si-a mai revenit, a deschis ochii si a putut sa comunice cu fetele ei! A fost un adevarat miracol ca a fost scoasa de la aparate si a putut sa respire pe cale normala! Sa speram ca lucrurile se vor imbunatati”, au dezvaluit persoane de la fata locului, citate de Kanal D. 

Cele mai citite articole

Medicii de la Spitalul Elias fac tot posibilul pentru a o salva pe artista. 

Totusi, surse din cadrul spitalului sustin ca situatia Ionelei Prodan este incerta: “Ionela Prodan nu se mai ridica din pat! Desi fetele au vrut sa o puna pe picioare macar cateva minute si sa o plimbe prin salon, ea nici nu a reusit sa isi ridice capul! Are doar momente cand deschide ochii, vorbeste putin cu Anamaria si cu Anca, si apoi momente cand sta nemiscata, intinsa complet pe spate, de parca ar dormi! Sa speram, totusi, ca tratamentul o va ajuta sa isi revina”, au povestit persoane din preajma cantaretei”.

Ionela Prodan se simte tot mai rau. “Nu isi poate ridica nici macar capul!”, Charmy

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-218643.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil