Îți place să călătorești, dar nu știi cu ce să-ți omori timpul pe drum? Iată câteva idei

Autor: Charmy
calatorii-timp

Sezonul estival este deja început și foarte multă lume se gândește la concediu sau  vacanța programată în urmă cu câteva luni. Voucherele de călătorie sunt pregătite, bagajele  făcute, mașina pregătită, avionul rezervat, așa că nu mai rămâne altceva decât să te înarmezi  cu răbdare până când vei pleca efectiv spre destinația turistică aleasă.

Totul este pus la punct,  dar, stai: nu te-ai gândit ce vei face pe drum! Dacă faci aceste călătorii alături de alți prieteni  sau de familie, ele sunt destul de plăcute și timpul zboară relativ repede. Dar chiar și așa,  dacă ai de mers câteva sute de km cu mașina sau peste 3 ore de zburat cu avionul, la un  moment dat intervine monotonia și nerăbdarea. Problema devine însă și mai gravă dacă  călătorești singur și nu ai cu cine schimba o vorbă.  

Bineînțeles, toate au o rezolvare! Dacă ești singur, or în compania cuiva, există câteva  activități pe care le poți face pentru a rezolva problema plictiselii și a face ca timpul să treacă  mai repede. Evident, odată cu evoluția tehnologică, este mult mai ușor să faci alte activități de  „loisir”, dar poți încerca și alte, chiar old fashioned.  

Iată o listă cu câteva activități pe care le poți încerca pe perioada călătoriei. Partea  bună este că poți să le folosești și alternativ, pentru a avea o călătorie cât mai plăcută și ușor  de suportat: 

1. Citește o carte 

Deși trăim în era gadgeturilor de tot felul, cititul nu s-a demodat absolut deloc. Din contră,  citirea unei cărți în timpul unei călătorii te poate evidenția și distinge de ceilalți pasageri!  Provocarea cu adevărat importantă este să găsești cartea potrivită, care te poate ține cât mai 

mult cu ochii între paginile ei și care te face să uiți de amorțeala fizică a statului prelungit în  poziția șezut. Din acest motiv, este necesar să alegi din timp o operă captivantă, poate un  roman polițist sau o carte de dezvoltare personală.  

2. Joacă-te pe telefon 

Cele mai citite articole

Jucatul pe telefon este o activitate cu care nu ai cum da greș! Fie că sunt de strategie, de  RPG-uri, shootere, tip puzzle, jocurile sunt mereu o modalitate sigură și simplă pe care o ai la  îndemână pentru a petrece timp liber de calitate. De asemenea, un alt tip de jocuri, care a  crescut în popularitate în ultimii ani, este cel de noroc.

Poți încerca să joci la ruletă, blackjack,  sloturi sau poker. Dacă crezi că ai o reținere legată de bani, să știi că o poți face și cu bani  virtuali. Există cazinouri online care oferă jucătorilor noi și începătorilor posibilitatea de a juca  gratuit sau chiar de rambursa miza în cazul pierderii. Tot ce trebuie să faci este să găsești  cazinoul potrivit și Game-ON!

Dacă nu cunoști pașii necesari și unde găsești cele mai bune  opțiuni de joc, intră pe platforma Jucătorul.ro și descoperă ghiduri complete la cele mai  populare jocuri de noroc online și sfaturi despre cum să câștigi.  

3. Ascultă un podcast 

Ai citit, te-ai jucat, poate ai și câștigat, dar mai ai câteva zeci de minute din călătorie și ai vrea  să-ți odihnești puțin ochii și mintea. Ei bine, pe ultima porțiune de drum poți rula un podcast  de la influencerul tău preferat sau asculta o emisiune despre știință, istorie ori despre noile  descoperiri în IT. Totul depinde de domeniul tău de interes. Este important ca subiectul să fie  unul captivant, care să te țină ocupat până ajungi la destinație.  

Așadar, oricât ar fi de lungă călătoria, ai la dispoziție mai multe opțiuni pentru ca  aceasta să nu mai fie un calvar. Vacanța și concediile sunt, prin definiție, perioade de relaxare  și detașare, care îți încarcă bateriile pentru viitor. De aceea, trecerea de la perioada activă la  ce de repaos trebuie să fie una plăcută, distractivă și, de ce nu, productivă.  

Sursă foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Articole relevante