Karl Lagerfeld, exasperat de miscarea #MeToo: Daca nu vrei sa iti fie dati jos pantalonii, nu deveni model!

Autor: Charmy
Karl Lagerfeld, exasperat de miscarea #MeToo: Daca nu vrei sa iti fie dati jos pantalonii, nu deveni model!, Charmy

Creatorul de moda Karl Lagerfeld a declarat ca s-a saturat de miscarea #MeToo si le-a indemnat pe tinerele care vor sa devina modele, fara a fi victime ale hartuirii sexuale, sa se alature unei manastiri

”Ceea ce ma socheaza cel mai mult in privinta acestui subiect sunt starletele care au nevoie de 20 de ani pentru a isi aminti ce li s-a intamplat. Sa nu mentionam faptul ca nu exista martori”, a spus Karl Lagerfeld, intr-un interviu pentru Numero, citat de hollywoodreporter.com. 

El l-a aparat pe Karl Templer, un stilist care a fost acuzat de comportament sexual neadecvat, dupa ce mai multe modele au sustinut ca acesta le-a indepartat lenjeria intima in mod agresiv, fara permisiunea lor. 

Cele mai citite articole

”Este incredibil. Daca nu vrei sa iti fie dati jos pantalonii, nu deveni model! Alatura-te unei manastiri. Va exista intotdeauna un loc pentru tine acolo. Ba chiar se fac recrutari!”, a spus Karl Lagerfeld

In schimb, el a spus ca ”nu il poate suporta” pe Harvey Weinstein, acuzat si el de hartuire sexuala si viol. A precizat, insa, ca antipatia nu vine de la aceste acuzatii, ci este ”de natura profesionala”. 
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219575.html

Cele mai citite articole

Articole relevante