La ce trebuie să fii atentă atunci când alegi un loc de joacă în interior pentru copilul tău?

Autor: Charmy
La ce trebuie să fii atentă atunci când alegi un loc de joacă în interior pentru copilul tău?, Charmy

Vremea capricioasă de primăvară te pune adesea la încercare în ceea ce privește posibilitățile de joc și distracție pentru copilul tău. Oricât de mult ai vrea ca el să petreacă timp în aer liber, să aibă activități fizice și să interacționeze cu alți copii de vârsta lui, acest lucru nu se poate realiza întotdeauna. Din acest punct de vedere, un loc de joacă în interior este tot ce îți poți dori într-o zi ploioasă de primăvară în care cel mic s-a plictisit și este înclinat să petreacă timp pe dispozitive electronice. Alegerea locului de joacă în interior este însă esențială pentru reușita ieșirii voastre în oraș. Un loc de joacă bun îi poate oferi copilului tău oportunități de joacă și explorare, în timp ce un loc de joacă rău poate fi periculos și nepotrivit. Iată la ce trebuie să fii atentă atunci când alegi un spațiu de joacă în interior pentru copilul tău!

Cât de sigur este locul de joacă pentru cel mic?

Siguranța este cel mai important criteriu atunci când alegi un loc de joacă în interior pentru copilul tău. Asigură-te că locul de joacă are un design sigur, cu suprafețe moi pentru a preveni accidentările. Verifică dacă sunt înlocuite regulat piesele uzate sau deteriorate, astfel încât copilul tău să nu se lovească sau să se prindă într-un obiect ascuțit. În plus, asigură-te că există o supraveghere adecvată pentru a preveni evenimentele neplăcute. 

The Clouds – spațiu de joacă Herăstrău este un loc proiectat pentru distracția celor mici, care respectă toate măsurile de siguranță, de la amenajare, la calitatea echipamentelor și a materialelor folosite și până la prezența personalului calificat pentru supravegherea copiilor, atât în cadrul activităților de joacă de zi cu zi, cât și în timpul petrecerilor organizate aici.

Cum sunt respectate regulile de igienă și curățenie? 

Aspectul mochetelor și al obiectelor din interior, precum și regulile instituite pentru folosirea unui loc de joacă în interior sunt indicii ale importanței pe care administratorii unui loc de joacă în interior o acordă curățeniei și igienei. În primul rând, într-un loc de joacă în interior, copiii nu poartă încălțămintea de afară, aceasta fiind lăsată într-un vestiar. Prezența dezinfectantelor, a unei băi curate sunt alte elemente care pot să semnaleze strictețea sau laxitatea măsurilor de igienă. 

Diversitatea activităților

La ce trebuie să fii atentă atunci când alegi un loc de joacă în interior pentru copilul tău?, Charmy

Cele mai citite articole

Este important ca locul de joacă să aibă o varietate de activități și jucării pentru copilul tău. Acest lucru îi va permite să exploreze și să își dezvolte abilitățile într-o varietate de moduri. În plus, posibilitățile de relaxare pentru părinții însoțitori sunt întotdeauna bine-venite. În acest sens, micul bistro amenajat la The Clouds este tot ce și-ar putea dori un părinte – relaxare, băutura preferată de la bar și o gustare inedită pregătită cu măiestrie de chef Ovidiu M

Ce capacitate are locul de joacă?

Indiferent că vrei să mergi cu cel mic să se distreze într-o zi obișnuită sau că vrei să îi organizezi petrecerea aniversară sau onomastică aici, află ce capacitate are locul de joacă în interior. Aglomerația nu aduce nimic bun, copiii se pot răni, se pot certa pe jucării și facilitățile spațiului dacă acesta este depășit numeric în capacitatea sa.

The Clouds, locul de joacă in interior din sectorul 1 al Capitalei, permite un număr de până la 20 de copii și 20 de adulți, care vor petrece timp de calitate într-un cadru magic, amenajat cu stil pentru ambele categorii de vârstă. 

Asigură-te că cercetezi bine înainte de a alege un loc de joacă, astfel încât să fii sigură că cel mic se va bucura de o experiență de joacă sigură și plăcută.

Cele mai citite articole

Articole relevante