La ce trebuie sa fii atenta cand alegi rochii de mireasa exclusiviste

Autor: Charmy

La ce trebuie sa fii atenta cand alegi rochii de mireasa exclusiviste, Charmy

Alegerea rochiei preferate pentru ziua in care femeile spun un ,,Da!” hotarat in fata lui Dumnezeu si a viitorului partener de viata este un proces destul de dificil pentru domnisoare. Foarte multe femei cauta rochii de mireasa exclusiviste din care sa aleaga, astfel incat sa arate minunat in ziua nuntii. Pentru luarea celei mai bune hotarari, indicat este ca viitoarele mirese sa stie inca de la inceput la ce trebuie sa fie atente. Astfel, cautarile vor fi mult mai usoare!

Marimea

Cel mai important lucru de care tinerele femei trebuie sa tina cont atunci cand isi aleg rochiile este marimea. Atunci cand opteaza pentru o rochie de marime potrivita, care se asaza frumos pe corp, ziua cea mare va fi deja una reusita! Domnisoarele nu trebuie sa incerce sa ascunda diferite defecte cu ajutorul unei rochii prea mari sau prea incarcate, la fel cum cele care vor sa evidentieze anumite zone nu trebuie sa aleaga marimi prea mici. Sfatul specialistilor este foarte important. Croitorii trebuie sa ia cu atentie masurile viitoarelor mirese, pentru a le construi tinuta in functie de corpul lor.

Greutate

Intrucat multe dintre rochiile de mireasa sunt foarte voluminoase, ele ajung sa fie extrem de grele si dificil de purtat. Domnisoarele trebuie sa tina cont de faptul ca in ziua cea mare urmeaza sa poarte rochia timp de aproape 24 de ore, asa ca, pe langa faptul ca trebuie sa arate minunat, trebuie sa se simta si confortabil, pentru a avea o stare de spirit buna, dar si pentru a se putea distra impreuna cu invitatii. Rochiile din voal, de exemplu, sunt foarte usoare, la fel ca si modelele din tafta subtire.

Cele mai citite articole

Lungimea potrivita

Lungimea este un alt detaliu foarte important. Rochiile de mireasa nu trebuie sa fie nici foarte lungi, nici foarte scurte, ci atat cat sa lase la vedere 2-3 centimetri din pantofi. In cazul modelelor cu trena, foarte important este ca rochiile sa fie dotate cu un nasture de care sa se poata prinde trena sau, si mai bine, trena trebuie sa fie detasabila, pentru a oferi mireselor lejeritate in miscare.

Culoare

Albul este deja un simbol pentru rochiile de mireasa, insa moda a dovedit ca orice „regula” poate fi incalcata. Domnisoarele pot opta pentru crem, roz prafuit, alb stralucitor sau chiar bej, in functie de preferintele personale. De asemenea, femeile care isi doresc sa iasa din tipare se pot indrepta catre modele care au o pata de culoare: fie o floare rosie, fie un fluture albastru la baza rochiei.

Comanda la timp

Realizarea unei rochii de mireasa dureaza destul de mult, motiv pentru care domnisoarele trebuie sa inceapa cautarea modelului visat din timp. La un moment dat, ele vor trebui sa mearga inclusiv la o proba, pentru a se asigura ca rochia le va veni perfect!

Ziua cea mare este foarte importanta pentru mirese. In timpul pregatirilor, ele trebuie sa isi pastreze calmul si sa caute cu rabdare atentie modelele preferate de rochii, pana pot spune ,,Ea e aleasa!”

Cele mai citite articole

Articole relevante