La ce trebuie sa te astepti cand te angajezi ca si model videochat?

Autor: Charmy

La ce trebuie sa te astepti cand te angajezi ca si model videochat?, Charmy

Din ce in ce mai multe fete aleg o cariera in videochat deoarece aud despre castigurile fabuloase. Intr-adevar, activitatea de model videochat este foarte bine remunerata, insa nu acesta ar trebui sa fie singura motivatie pentru a imbratisa o astfel de slujba.

Un job in domeniul videochatului presupune mult mai multe avantaje, dar fetele trebuie sa si dea in schimb tot ce au mai bun, atat din punct de vedere fizic, cat si comportamental, din punct de vedere al comunicarii, sa isi foloseasca tehnicile de seductie, astfel incat sa atraga clientii. White Agency ofera modelelor ocazia de a se relaxa, de a se distra, de a castiga neasteptat de bine intr-un mediu de lucru foarte familial.

Asteptari false vs. realitate la angajarea intr-un studio videochat

Unele fete se pot astepta sa fie judecate de cei din jur atunci cand acestia afla despre modul prin care acestea castiga bani. Nimic mai fals! Activitatea de model videochat nu mai este de mult timp confundata cu alte meserii, fiind una din cele mai sigure, frumoase si legale modalitati pentru ca fetele sa isi expuna calitatile fizice, abilitatile de comunicare si sa se distreze la maxim.

Modelele videochat se vor distra la munca, contrar asteptarilor unui program foarte incarcat si a unor cerinte carora nu le pot face fata. De asemenea, fetele se vor reinventa, vor descoperi lucruri pe care nici nu le-ar fi banuit ca ar fi in stare, se vor comporta prietenos si politicos cu clientii si vor participa la traininguri si seminarii prin care vor invata cum sa isi atraga clientii, cum sa le raspunda admiratorilor, cum sa se arate disponibile pentru discutii si cum sa isi mentina entuziasmul la cote ridicate, chiar si atunci cand nu il au.

Tehnici importante ale modelelor videochat de atragere a clientilor

Prima intrebare pe care trebuie sa o adreseze modelele videochat clientilor este “cu ce as putea sa va ajut?”, sau o formulare asemanatoare, care se pare ca in mod miraculos deschide toate portile catre o discutie libera si foarte placuta. Dupa formula de salut, urmeaza ca modelul videochat sa se intereseze de problemele clientului, de felul de a fi al acestuia, de preferintele pe care le are, pentru a sti cum sa il abordeze.

Urmeaza incercarea modelului videochat de a afla de ce clientul s-a aratat interesat sa initieze acea discutie si ce rezultate spera sa obtina acesta. Dupa ce modelul obtine ceea ce ii este necesar pentru a afla motivul pentru care clientii se arata dispusi sa intretina o conversatie, este suficient sa il atraga intr-o discutie mai ampla pe subiect in privat, cu indemul de a reveni ori de cate ori este posibil pentru a petrece timp frumos impreuna.

A incepe o discutie cu clientul pe chat in privat nu trebuie sa fie o provocare pentru modele, ci o bucurie ca au putut atrage o persoana interesata de felul in care arata, se misca, stie sa asculte, sa povesteasca, sa provoace.

Cele mai citite articole

Articole relevante