Laptele praf Hipp a fost alegerea perfecta cand copilul avea nevoie de o formula cat mai buna pentru o hranire excelenta

Autor: Charmy

Laptele praf Hipp a fost alegerea perfecta cand copilul avea nevoie de o formula cat mai buna pentru o hranire excelenta, Charmy

Nu stiu cum abordeaza alte mamici subiectul, dar eu am avut mereu o reticenta cand a venit vorba de lapte praf pentru bebelusi. Ma gandeam ca e vorba de ceva sintetic, nici nu se compara cu laptele matern, substantele din el s-ar putea sa ii faca rau lui bebe. Intr-un moment in care nu am mai putut alapta din motive medicale m-am vazut deodata pusa in fata unei situatii de care chiar imi era teama pe atunci: copilul trebuia hranit cu lapte praf, era obligatoriu.

Dupa indelungi cautari si discutii cu medicul, cu prietene, cu familia, am ajuns la concluzia ca lucrurile nu erau asa de gri precum le vedeam eu. Cand m-am decis sa ii dau copilului laptele praf am zis sa caut un brand care sa fie cat mai apropiat de cel matern si cat mai curat.

Cele mai citite articole

Dintre zecile de produse analizate in cateva zile m-am oprit la un lapte perfect pentru bebele meu: lapte praf Hipp. Laptele de la Hipp este organic, are doar ingrediente de calitate ecologica, selectarea lor e foarte stricta, contine nutrienti si acizi grasi omega 3 si 6, doar lactoza, un mare plus pentru mine.

Odata cumparat am putut sa folosesc doze de lapte praf Hipp preparat instant si dupa alaptare, ceea ce aveam eu nevoie, dupa orice formule de lapte de inceput. Prepararea a fost simpla, produsul cumparat de mine era instant, am luat si formule combiotice hipoalergenice, pentru colici si constipatie, fara continut mare de lactoza, cu proteine hidrolizate, cu grasimi usor digerabile.

Laptele praf Hipp a fost alegerea perfecta cand copilul avea nevoie de o formula cat mai buna pentru o hranire excelenta, Charmy

Si pentru ca micutul meu avea si problem cu refluxul am luat si formule de lapte de la Hipp anti reflux, cu o consistenta cremoasa, cu faina naturala de roscove. Gama de produse de la Hipp acoperea toate categoriile de varsta, cantitatile au fost suficiente pentru hranirea optima si micutul s-a comportat foarte bine cat timp i-am administrat laptele praf.

Din fericire, problemele mele medicale s-au rezolvat destul de repede si am inceput sa alaptez, iar, dar am pastrat laptele praf si am alternat administrarea sa cu cea a laptelui matern.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil