Laptele topfer aduce beneficii copilului tau

Autor: Charmy

Laptele topfer aduce beneficii copilului tau, Charmy

Laptele organic de capra Topfer este conceput pentru a satisface nevoile nutritive speciale ale nou-nascutilor, atunci cand nu sunt alaptati sau nu au inca nevoie de hrana solida. Conform multor ani de cercetare stiintifica, formulele de lapte praf Topfer sunt un substitut bun si atractiv al laptelui de vaca. Laptele de capra contine o cantitate mare de acizi grasi polinesaturati si cu lant mediu – extrem de importanti pentru nutritia umana. De asemenea, proteina sa are o compozitie speciala, care este bine primita de bebelusi si este usor digerabila.

Lapte praf Topfer cu ingrediente valoroase

Pe masura ce copilul este alaptat cu lapte praf Topfer, acesta primeste o protectie speciala. Acest lucru se datoreaza faptului ca prin alaptare primeste toate substantele de protectie valoroase, necesare bebelusului tau, pentru dezvoltarea sa sanatoasa si intarirea sistemului imunitar. Formulele pentru sugari de lapte praf Topfer sunt concepute pentru a semana indeaproape cu continutul si caracteristicile nutritionale ale laptelui matern, continand toti nutrientii esentiali de care are nevoie copilul in primele luni de dezvoltare.

Lapte praf Topfer – Caracteristici

Laptele praf Topfer contine acizi grasi polinesaturati cu lant lung, care sunt de o importanta deosebita pentru flora intestinala. Bifidobacteriile utilizate in ele laptele praf, inhiba bacteriile daunatoare din tractul intestinal si joaca un rol important in digestia normala. Contine lapte organic de capra, precum si alte ingrediente, de asemenea, de origine biologica. Poate fi utilizat ca unica sursa de nutritie pentru bebelusi, de la nastere sau dupa perioada de lactatie. Laptele praf Topfer este in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice in nutritie. Contine toti nutrientii necesari pentru cresterea si dezvoltarea corespunzatoare a bebelusului in primele luni de viata. Contine o proteina similara cu cea din laptele de vaca. Este satios si, in acelasi timp, usor digerabila si, de asemenea, nu contine gluten.

Topfer Kinder Bio

Laptele tranzitoriu Topfer Kinder Bio este solutia perfecta pentru copilul tau inca din primul an de viata. Ofera vitamine si minerale valoroase, cum ar fi fier, iod si zinc. Contine acizi grasi omega-3 si omega-6 valorosi si are un continut redus de proteine ​​in comparatie cu laptele de vaca. Toate acestea il fac sa fie hrana perfecta de lapte pentru copiii mici. Contine Vitamina D, acizi grasi polinesaturati cu catena lunga si bifidobacterii care promoveaza dezvoltarea sanatoasa. Laptele de capra Bio pentru sugari este special adaptat nevoilor nou-nascutilor, potrivit pentru varsta lor, lapte bio nutritiv de origine biologica. 

Laptele bio de capra tranzitoriu pentru sugarii dupa 6 luni, este adaptat nevoilor crescute de proteine ​​si minerale in acest stadiu de dezvoltare. Este potrivit pentru varsta lor, deoarece este un lapte organic nutritional de origine biologica. Pe langa minerale valoroase, vitamine si oligoelemente, mai contine si uleiuri vegetale de inalta calitate, pentru dezvoltarea sanatoasa a bebelusului. 

Cele mai citite articole

Articole relevante