Lavinia, extrem de trista dupa ce l-a vizitat pe Stefan Banica la spital (FOTO)

Autor: Charmy

Lavinia, extrem de trista dupa ce l-a vizitat pe Stefan Banica la spital (FOTO)

Lavinia, insotita de o prietena de familie, l-a vizitat marti pe Banica la spital. La iesirea din unitatea spitaliceasca, vedeta era extrem de abatura. Lavinia a incercat sa-si ascunda supararea in spatele unor ochelari.

Lavinia, extrem de trista dupa ce l-a vizitat pe Stefan Banica la spital (FOTO), Charmy

Cele mai citite articole

Foto: Click

Dupa ce Stefan Banica a ajuns de urgenta la spital, zilele trecute, fiind dus direct in sala de operatie, fanii artistului au fost extrem de ingrijorati.

Scapat cu bine dupa o interventie chirurgicala de extirpare a apendicelui, artistul a tinut sa-i linisteasca pe cei care i-au trimis nenumarate mesaje de incurajare.

„Pentru ca au circulat in ultimele ore multe informatii referitoare la starea mea de sanatate si pentru ca am fost coplesit de multimea de mesaje primite, tin sa precizez faptul ca in acest moment ma simt bine. A fost vorba de o interventie chirurgicala uzuala pentru o apendicita. Le multumesc medicilor si asistentilor de la Spitalul de Urgenta Floreasca, care au avut si au in continuare grija de mine si tuturor celor care mi-au transmis un gand bun! Multa sanatate tuturor si sa ne revedem cu bine”, a fost mesajul lui Stefan Banica publicat pe pagina sa de Facebook.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-218589.html

Cele mai citite articole

Articole relevante