Lili Sandu are o relatie cu un barbat mai tanar cu 13 ani ca ea: Cine e fotomodelul pentru care cantareata a dat SUA pe Romania (FOTO)

Autor: Charmy

Lili Sandu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat mai tanar ca ea cu 13 ani.

Frumoasa cantareata si fotomodelul Silviu Tolu si-au oficializat relatia in urma cu 2 ani, dar Lili spune ca nu au depasit inca perioada de “lunad e miere”, dar nici nu se gandesc la casatorie si copii.

Cele mai citite articole

”Suntem foarte bine. E o relatie in care noi doi ne completam foarte bine. Este o relatie bazata pe pasiuni comune. Suntem intr-un moment fericit, chiar e inca ”luna aia de miere”, inca nu am depasit-o. Intrebarile acestea sunt la ordinea zilei, doar ca asta nu face parte din prioritatile noastre si nici nu stam sa ne batem capul prea mult cu ele. Nu stiu ce o sa ne rezerve viitorul, ne bucuram de ce avem. Cred ca asta e o problema generala, ne gandim prea mult la viitor si uitam sa traim ceea ce ni se intampla acum. Nu stiu ce o sa fie, ce o sa ne rezerve destinul. Daca se va intampla sa ne casatorim sau sa avem un copil, Doamne ajuta! Nu grabim.”, a declarat Lili Sandu pentru Revista VIVA!.

Lili Sandu are o relatie cu un barbat mai tanar cu 13 ani ca ea: Cine e fotomodelul pentru care cantareata a dat SUA pe Romania (FOTO), Charmy

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219080.html

Cele mai citite articole

Articole relevante