1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Locuri de munca sigure- recrutare personal in Bucuresti

Autor: Charmy

Locuri de munca sigure- recrutare personal in Bucuresti, Charmy

Siguranta unui loc de munca este una din cele mai stringente probleme ale societatii moderne actuale. Din ce in ce mai multi oameni isi cauta loc de munca, fie ei tineri sau trecuti de prima tinerete, cu ani grei de experienta sau la inceput de drum.

Exista o companie de recrutare personal in Bucuresti a carei principala activitate este facilitarea legaturii dintre companii si candidati. Cu alte cuvinte, compania ofera locuri de munca sigure ajutand atat candidatii care au nevoie de un job sigur si stabil cat si companiile care au nevoie de personal serios. De ce ar trebui sa apeleze persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, dar si reprezentantii companiilor care cauta personal la firma de recrutare personal in Bucuresti si care sunt avantajele acestei decizii?

Mod de recrutare simplu si transparent

Clientii companiei de recrutare vor identifica candidatii potriviti pentru pozitiile propuse. Recrutarea se realizeaza cu in inalt grad de profesionalism, fiind necesara o intelegere profunda a componentelor, abilitatilor si valorilor cerute pentru fiecare post in parte. In plus, procesul de recrutare implica o analiza foarte riguroasa, judecata solida, argumente clare si servicii de consultanta personalizata oferite companiilor in vederea identificarii si atragerii unor candidati extraordinari.

Specialisti si manageri de top

Cele mai citite articole

Compania de recrutare din capitala are ca principal obiectiv descoperirea managerilor si specialistilor care au cel putin trei ani de experienta, au rezultate pozitive, concrete obtinute de-a lungul timpului si cauta o organizatie in care sa isi poata demonstra abilitatile practice si cunostintele.

Experienta in recrutare cu companii de top din tara

Este foarte importanta experienta de lucru cu producatorii si distribuitorii de utilaje si produse pentru agricultura, materiale de constructii, bunuri de consum dar si in domeniul industriei oil & gas si pentru industria de servicii. Firma de recrutare are numerosi clienti din zona premium a celor mai importante industrii din tara precum retail, financiar, suport, customer service iar feedback-ul acestora este pozitiv.

Modul de recrutare a candidatilor

Modul de recutare a candidatilor este foarte simplu. Prin serviciile de tip Head Hunting se identifica profilele ideale pentru o anumita pozitie prin cercetarea directa a pietei si abordarea candidatilor. Clientii au nevoi de recrutare din ce in ce mai crescute iar rolul unei companii de recrutare este sa gaseasca modul de abordare potrivit. Abordarea candidatilor poate fi directa, insa necesita mai mult timp alocat, profesionalism si perseverenta, precum si respectarea confidentialitatii informatiilor. Compania de recrutare se dovedeste a fi aproape de candidati si de clienti prin modul de recrutare creativ si dinamic.

Principii sanatoase de recrutare a candidatilor

Strategia de recrutare a candidatilor folosita este foarte importanta pentru atingerea obiectivelor propuse. De aceea se pune mare accent pe o comunicare permanenta pe toata durata procesului de recrutare, pe diversitatea metodelor de sourcing precum recomandari, baza de date proprie sau externe, anunturi online, head hunting dar si pe metode interesante de intervievare.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner