LOVITURA pentru fanii Andreei Marin! Vedeta renunta COMPLET la Televiziune! Se apuca de GRADINARIT

Autor: Charmy
LOVITURA pentru fanii Andreei Marin! Vedeta renunta COMPLET la Televiziune! Se apuca de GRADINARIT, Charmy

Celebra prezentatoare TV Andreea Marin a luat o pauza de la proiectele ei TV si s-a dedicat unei masiuni mai putin cunoscute in randul fanilor: gradinaritul.

 „Bucatele erau, la noi in Moldova, destul de grele, cu sosuri in care inmuiam painica si mancam cu nesat, adica exact opusul a ceea ce fac astazi. Norocul meu a fost ca am facut sport si dans in mod serios, inca din copilarie, si asta m-a tinut in forma. Apoi, la maturitate, mai ales dupa nastere, metabolismul nu si-a mai aratat eficienta la fel de mult si a trebuit sa reinvat sa traiesc, de data aceasta pe baze cu adevarat sanatoase”, povesteste Andreea Marin, potrivit click.ro.

Cele mai citite articole

„Nu vreau sa se inteleaga cumva ca traiesc numai din restrictii. Caut sa mananc sanatos. Ouale si carnea de pui sau de curcan le iau de la o ferma unde pasarile sunt crescute in libertate, nu inghesuite in baterii si hranite cu pastile. Iar lucrul acesta poate fi verificat de oricine, pentru ca ferma este impanzita cu camere video care transmit imagini live online. Avem in familie si o bunica la tara care ne trimite din timp in timp bunatati. In plus, eu m-am apucat de gradinarit la 40 de ani si nu numai ca am invatat sa gatesc sanatos cu roadele din propria gradina, dar a devenit chiar o pasiune. Daca respecti niste principii de baza, iti poti permite si exceptii, fara ca asta sa aiba efecte nedorite. Incerc sa imi invat si copilul aceleasi principii sanatoase, fara a fi exagerata”, mai spune vedeta tv.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-234340.html

Cele mai citite articole

Articole relevante