Madalin Ionescu, revoltat LA CULME! HALUCINANT prin ce a trecut tatal sau

Autor: Charmy
Madalin Ionescu, revoltat LA CULME! HALUCINANT prin ce a trecut tatal sau, Charmy

Madalin Ionescu este revoltat la culme dupa ce a aflat cum a fost tatal sau tratat de cei de la Salvare in momentul in care acesta a suferit un atac cerebral in strada, in Ramnicu Valcea, chiar in Saptamana Mare a Pastelui.

Marturisirea a fost facuta de mama lui Madalin Ionescu, la trei saptamani dupa incident, care se resimte si acum dupa lucrurile prin care a trecut pentru a-si salva sotul de la moarte.

Astfel, fostul prezentator si-a mutat parintii la Bucuresti.

Cele mai citite articole

„A trebuit sa-l aducem cu Salvarea de la Ramnicu Valcea la Bucuresti. La Ramnicu Valcea, cu ocazie asta am aflat de la mama ca a trecut prin cateva episoade cel putin nefericite, in raport cu autoritatiile medicale. La un moment dat, a venit Salvarea si l-ar fi lasat pe tata in mijlocul strazii, dupa ce el a cazut, dupa un prim-ajutor. Au motivat spunand ca sunt prea multi pacienti in spital. Atunci (n.r.: dupa accidentul cerebral) mama nu mi-a spus nimic, ca sa nu ma supar si sa sun pe acolo (n.r.: la spital). Nu l-au internat si nu l-au dus la spital”, a povestit Ionescu, citat de Wowbiz.

De asemenea, fostul prezentator a precizat ca acest incident nu este primul in care ei se confrunta cu autoritatile medicale si locale, povestind ca tatal sau are nevoie de insotitor permanent si ca acesta a cerut pensie de insotitor de la Stat care insa nu i-a fost acordata deoarece barbatul mergea pe picioarele lui.

„Tata deja avea niste probleme si avea nevoie de insotitor. El a fost la autoritatile de acolo si pentru ca se deplasa,  ei nu au vrut sa ii dea acea indemnizatie care ii permitea sa aiba insotitor, care sa-l insoteasca peste tot. Mama oricum nu mai facea fata pentru ca e foarte greu in situatia in care se afla tata. Dupa edemul si accidentul cerebral lucrurile s-au acutizat, in momentul in care l-am adus la Bucuresti, tata nu mai avea reactii. Este adevarat, are o varsta inaintata, 80 de ani, dar el pana acum doi ani facea flotari. Nici pe mama, nici pe tata nu-i mai lasam sa plece la Ramnicu Valcea, noi, fratii, nu-i mai lasam! Se vor muta aici, la Bucuresti”, a precizat Madalin Ionescu.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-221975.html

Cele mai citite articole

Articole relevante