Magazin de bijuterii online: De ce sa cumparati giuvaieruri de pe net?

Autor: Charmy

Magazin de bijuterii online: De ce sa cumparati giuvaieruri de pe net?, Charmy

Vanzarile online se extind si in tara noastra intr-un ritm ametitor, in conditiile in care smartphone-ul a devenit un accesoriu indispensabil pentru segmente de populatie tot mai variate.

Site-ul unui magazin bijuterii de exemplu, unde clientii pot comanda inele de logodna, verighete, bratari, cercei, coliere, nu mai reprezinta demult o initiativa inedita, ci o normalitate.

Asa se face ca pana si magazinele de profil cu notorietate in bransa, faima pe care si-au castigat-o in multi ani de activitate, pentru a rezista concurentei sunt nevoite acum ca sa isi deschisa si cate un e-shop, desi poate nisa pe care activeaza aparent nu s-ar preta la e-comert.

Asa se face ca modernitatea a patruns pana si in sectorul vanzarii de bijuterii, unde in mod traditional trebuia ca sa mergi personal la magazin, sa discuti pe indelete cu un bijutier, sa alegi podoaba ce te intereseaza din mai multe modele prezentate, dupa ce le atingi in mod fizic.

Magazin de bijuterii online: De ce sa cumparati giuvaieruri de pe net?, Charmy

 

De ce sa cumperi bijuterii online? Beneficii.
1) Economia de timp
Cu totii stim ce dificil este ca sa alegi un inel de logodna sau sa te decizi care sunt cele mai potrivite
modele de verighete dintre cele existente acum in diversele magazine de bijuterii fizice.

Cele mai citite articole

Daca locuiesti intr-un oras mare, demersul de a face cea mai potrivita alegere se complica si mai mult, deoarece cu siguranta nu vei dori ca sa iti cumperi inele pentru cununie din primul loc unde vei merge, ci vei vrea mai degraba ca sa vezi cat mai multe tipuri de verighete din materiale pretioase cu modele speciale. Iar acest lucru presupune nu doar ca sa ai un buget macar mediu, pentru ca sa achizitionezi unele care sa iti placa cu adevarat, dar si sa ai suficient timp de colindat de la un magazin la altul.


2) Modele de bijuterii variate dintre care poti alege

Pe internet ai avantajul ca poti ca sa analizezi linistit, chiar de acasa sau in pauzele de la job, o paleta larga de modele de podoabe speciale, asezate frumos, pe categorii, in catalogul de prezentare al e-shop-urilor de bijuterii, sa le compari, sa te gandesti care dintre acele modele ar fi mai potrivit pentru tine, luand in considerare si pretul lor.


3) Pretul bijuteriilor online este de obicei mai mic decat intr-un magazin fizic

Spre deosebire de un spatiu comercial clasic, unde in costul produselor se includ si cheltuielile cu chiria locatiei respective, plata angajatilor, diverse cheltuieli administrative, cand vorbim de un magazin online de bijuterii, de regula aceleasi produse se pot cumpara ceva mai ieftin.

In plus, exista si reduceri periodice, promotii, asa incat, fiind vorba de podoabe pretioase, clientii pot face economii importante daca se decid ca sa comande online ceea ce le place.


4) Livrarea prompta si sigura la adresa indicata

Expedierea bijuteriilor se face in conditii de maxima siguranta, asa incat cumparatorul nu mai are de infruntat traficul nebun din oras, daca merge cu masina personala scapa si de cheltuielile cu locul de parcare, in cazul fericit in care gaseste vreunul, daca magazinul de bijuterii ales nu se afla intr-un mall. Si, acum spuneti si voi, cine ar vrea ca sa cumpere un inel de logodna sau o pereche de verighete de la supermarket?

In plus, daca clientul se decide a folosi mijloacele de transport in comun (tramvai, autobuz, trolebuz sau metrou), riscul de a fi furat nu este deloc de neglijat.

E mult mai sigur sa primeasca bijuteriile acasa, rapid, prin curier, scapand astfel de orice stres.


5) Un magazin de bijuterii online e deschis non stop

In timp ce un magazin clasic de podoabe este deschis dupa un orar fix, de pe internet puteti comanda podoabe oricand, inclusiv la 2 noaptea sau la 6 dimineata, exact in momentul in care v-ati decis ce model sa alegeti din multitudinea acelora existente in magazinul de prezentare online.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil