1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Mai mult decât energie – CEZ Vânzare, partenerul pentru soluții complete

Autor: Charmy
Mai mult decât energie – CEZ Vânzare, partenerul pentru soluții complete, Charmy

CEZ Vânzare, principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, se evidențiază în sectorul energetic prin eforturile depuse pentru a oferi produse și servicii de încredere în ceea ce privește energia electrică și gazele naturale, punând întotdeauna nevoile clienților în centrul atenției.

Secretul succesului furnizorului CEZ Vânzare constă în abordarea sa modernă și personalizată a serviciilor. Compania înțelege că fiecare client are cerințe unice, motiv pentru care a dezvoltat un portofoliu variat de servicii adaptate atât pentru gospodării, cât și pentru afaceri.

Prin această abordare, fiecare client experimentează o relație cu CEZ Vânzare care este la fel de unică și valoroasă pe cât sunt nevoile și aspirațiile sale.

Descoperă avantajele de a fi client CEZ Vânzare

Cele mai citite articole

Alegerea de a deveni client CEZ Vânzare aduce garanția de a beneficia de soluții adaptate nevoilor tale și de un suport de încredere în toate aspectele legate de furnizarea de energie și gaze naturale. Furnizorul pune la dispoziție numeroase servicii aliniate nevoilor tale.

Printre cele mai importante servicii menționăm:

  • Aplicația My CEZ – Gestionarea serviciilor tale de energie electrică și gaze naturale nu a fost niciodată atât de ușoară. Cu această aplicație, poți să-ți transmiți indexul de energie sau gaze, să plătești facturile și să soluționezi toate aspectele legate de relația ta contractuală cu furnizorul – toate direct de pe dispozitivul tău mobil.
  • Info Linia CEZ 0251929 – Atunci când ai nevoie de informații comerciale sau te confrunți cu o problemă tehnică, consultanții CEZ Vânzare îți vor oferi asistență specializată. Aceștia oferă suport de luni până vineri, între orele 08:00 și 20:00 pentru informații comerciale și non-stop pentru deranjamente. De asemenea, furnizorul a creat un formular, dedicat sugestiilor și sesizărilor clienților privind serviciile furnizate.
  • Sistemul de Rezervare Online –  Prin intermediul sistemului, poți să selectezi ziua și ora când dorești să te prezinți în Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare din orașele reședință de județ.
  • E-factura – Optând pentru acest serviciu, vei primi facturile în format digital, direct pe adresa ta de e-mail, într-un mod rapid și ecologic. În plus, serviciul nu doar îmbunătățește eficiența și accesibilitatea, ci arată și angajamentul furnizorului față de tehnologie și sustenabilitate.

Prin atenția acordată necesităților clienților, CEZ Vânzare este un partener de încredere în domeniul energiei, oferind soluții care asigură confort și satisfacție completă pentru toți clienții săi, indiferent că sunt casnici și non-casnici.
De asemenea, clienții au acces la o serie de informații legate de serviciile furnizate de companie și noutățile din industrie prin intermediul website-ului www.cezinfo.ro. Ei pot găsi informații relevante despre aspecte precum plafonare energie electrică și gaze naturale, energie regenerabilă, eficiență energetică, aspecte legislative și multe subiecte de interes.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner