Mantre pentru atragerea banilor, indeplinirea dorintelor si prosperitate

Autor: Charmy

Mantre pentru atragerea banilor, indeplinirea dorintelor si prosperitate, Charmy

Incearca sa atragi in viata ta abundenta si prosperitatea prin utilizarea frecventa a mantrelor. O mantra poate fi un cuvant, un grup de cuvinte sau chiar o fraza. Exista mantre pentru diferite lucruri pe care vrei sa le aduci in viata ta.

Ce este si ce inseamna “mantra”

Mantra are putere asupra celui ce o pronunta sau o aude prin vibratia pe care o produce. Fiecare silaba a mantrei emite un mesaj corpului. Mantra lucreaza si activeaza, prin energia pe care o emana vibratia, diverse efecte asupra corpului si psihicului. Cuvantul “mantra” in sine este de origine sanscrita, din vremurile antice ale Indiei. “Mantra” inseamna salvarea mintii de boala sau suferinta. Mantra mai inseamna si “man” – “minte” si “tra” – “instrument”. Asadar, mantra poate fi considerata un fel de instrument al mintii sau gandurilor. Prin modificarea gandurilor si vibratiei energetice se produc schimbari care, prin legea atractiei, vor aduce in viata ta ceea ce spui sau gandesti cand rostesti mantra.

Exista nenumarate mantre, unele stravechi, altele mai noi. Fiecare mantra are specificul ei: compozitia, sunetul si intentia ei atrag ceva anume. Poti spune mantre pentru sanatate, vindecare, bucurie, relaxare, prosperitate, succes, noroc, indeplinirea dorintelor, protectie, ajutor, etc. Mantrele se spun repetitiv, de mai multe ori si cel mai bine cu voce tare, pentru ca vibratia sa isi faca efectul. Insa poti spune mantre si in gand. Cand spui o mantra trebuie sa fii cat mai relaxat, sa te concentrezi asupra mantrei, la ceea ce spui si mai ales asupra intentiei.

Om mani padme hum”

In Buddhism-ul tibetan exista cea mai cunoscuta mantra internationala din prezent. Ea este atat de faimoasa, incat cu siguranta ai auzit de ea pana acum, daca nu cumva ai si folosit-o: “Om mani padme hum” (sanskrita) sau “Om mani peme hung” (tibetana). Aceasta mantra alcatuita din sase silabe este considerata a fi foarte benefica pentru orice, intotdeauna, si este asociata cu… compasiunea.

Mantre pentru atragerea banilor, indeplinirea dorintelor si prosperitate, Charmy

Mantre pentru atragerea banilor

Sunt un magnet al prosperitatii si banilor.

Am intotdeauna bani.

Am bani pentru tot ce am nevoie.

Am bani oricand am nevoie.

Am parte de mai multi bani in fiecare zi.

Economiile mele cresc in fiecare zi.

Abundenta este cu mine tot timpul.

Cele mai citite articole

Prosperitatea imi iese mereu in cale.

Sunt liber de orice datorii.

Abundenta si banii sunt drepturile mele divine.

Mantre pentru prosperitate si abundenta

Cand lucrezi cu mantre e bine sa faci din asta un obicei zilnic, mai ales daca vrei sa ai parte de rezultate. In fiecare zi poti acorda 10-15 minute sau 30 de minute, chiar si o ora, in care sa reciti mantre intr-o stare de liniste si concentrare. Mai jos iti voi scrie cateva mantre traditionale, in sanskrita, dar si moderne, in limba noastra, ca sa poti exersa cu ele.

– Om Vasudhare Svaha – cea mai celebra mantra pentru bani

(pronuntat Om Wa Su Dha Rei Swa Ha, de repetat de 108 ori intr-o sesiune)

– Om Shrim Maha Lakshmiyei Swaha

(pronuntat Om shreem ma-ha lahk-shmee-yay swah-ha, de repetat de 108 ori)

– Om Namo Narayanay (repetat de 108 ori)

– Om Narayanaya Swaha (repetat de 108 ori)

– Om Hrim Shri Lakshmi Bhyo Namaha (repetat de 108 ori)

De cate ori reciti o mantra

Se spune ca atunci cand zici o mantra in sanskrita pentru prima data, ca sa fie eficienta, e bine sa o reciti de 800 de ori. Apoi de 108 ori, de trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara. Iar in acest timp mintea ta trebuie sa ramana calma, relaxata, fara sa fie distrasa de nimic altceva.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil