Marirea buzelor cu acid hialuronic, un pas important pentru un aspect in ton cu cele mai noi tendinte in estetica

Autor: Charmy

Marirea buzelor cu acid hialuronic, un pas important pentru un aspect in ton cu cele mai noi tendinte in estetica, Charmy

Sunt doua lucruri pe care orice femeie si le doreste, indiferent de varsta: sa arate bine si sa aiba succes in tot ceea ce face zi de zi. Succesul se construieste in timp si se intretine prin multa munca si prin dedicare, prin eforturi sustinute. Aspectul fizic poate fi corectat oricand si poate fi imbunatatit in cabinete de medicina estetica. Pe primul loc la capitolul imbunatatiri aduse la nivel facial se afla buzele. Ele sunt mereu un motiv de nemultumire mai ales daca sunt subtiri, daca nu au forma si volumul dorit, daca nu ies prea bine in evidenta. Buzele se pot mari artificial prin introducerea de acid hialuronic.

Daca vorbim despre marirea buzelor cu acid hialuronic nu avem cum sa nu amintim si de eficienta sa mare si de efectele sale rapide, de toleranta foarte buna aratata de organism, mai ales ca, in stare naturala, acidul hialuronic este prezent in piele , articulate si organe.. Acidul hialuronic ajuta medicul estetician sa obtina buze perfecte din toate punctele de vedere, el se distribuie uniform si usor, aspectul buzelor devine foarte catifelat. Rezultatul obtinut dupa marirea buzelor cu acid hialuronic nu este insa permanent,se mentine intre 9-12 luni, augmentarea buzelor se personalizeaza in functie de ce isi doresc pacientele si de posibilitatile de interventie locala. Mai mult acidul hialuronic hidrateaza dermul si ii asigura un aspect delicat, tonic, se resoarbe fiziologic. Toata procedura dureaza in jur de 30 minute, pacientul nu are dureri,folosindu-se in prealabil crema anestezica si nici nu are nevoie de recuperare dupa interventia asupra formei si volumului buzelor.

Daca v-ati decis deja ca va doriti asa ceva si nu stiti la cine sa apelati va puteti baza pe Asist.Univ.Dr. Anca Plapcianu , medic specialist dermato-venerologie si doctor in stiinte medicale , cu rezidentiat facut la Spitalul Universitar de Urgenta „Elias” din Bucuresti. Alaturi de cele mai moderne tehnici de interventie si cunostinte vaste despre procedurile aplicate, doamna doctor va poate oferi explicatii despre tot ce va face si un mediu placut si sigur in care se va desfasura interventia. Fiecare procedura e tratata cu maxima seriozitate , toate tratamentele si interventiile sunt personalizate in functie de nevoile, dorintele  si istoricul medical al fiecarui pacient.

Cele mai citite articole

Articole relevante