Masca de par cu bere – ideala pentru un par sanatos

Autor: Charmy

Masca de par cu bere – ideala pentru un par sanatos, Charmy

In ciuda faptului ca berea iti poate stinge setea intr-o zi fierbinte de vara, aceasta are numeroase beneficii pentru par. Puteti folosi bere pentru a spala sau clati parul pentru a il face sa arate minunat.

Cele mai citite articole

Este adevarat ca berea nu are un miros tocmai placut, dar mirosul nu inseamna nimic in comparatie cu toate beneficiile pe care le ofera berea pentru par. Femeile au folosit berea cu mii de ani in urma pentru a face parul lor sa straluceasca si sa fie sanatos. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa utilizezi berea, pe parul tau.

 1. Ajuta la sanatatea parului
  Berea este facuta din orz si, in ciuda procesului de fermentare, o multime de vitamine si substante nutritive nu se pierd, asa ca clatirea parului cu bere il face mai sanatos.
 2. Actioneaza ca un balsam
  Continutul de alcool din bere elimina toata mizeria din parul tau si, de asemenea, face parul moale, facandu-l cret.
 3. Ajuta la refacerea parului uscat si deteriorat
  Proteinele care se gasesc gasesc in bere ajuta parul uscat si deteriorat sa se refaca. Spalarea parului cu bere in face sa arate sanatos. De asemenea, este o alegere buna pentru refacerea varfurilor de par despicate. Dar tine minte ca deteriorarea si despicarea varfurilor este cauza altor motive. Deci trebuie sa te hidratezi si sa mananci bine pentru a preveni despicarea varfurilor parului tau.
 4. Ajuta la eliminarea elementelor chimice din par
  Atunci cand utilizati sampoane si balsam in fiecare zi, exista anumite reziduri care sunt lasate de produsele chimice, iar in timp se acumuleaza. O clatire a parului cu un amestec de bere si cidru de bere duce la eliminarea acestor reziduri chimice si la un scalp sanatos.
 5. Functioneaza ca un demachiant pentru scalp
  Spalati scalpul capilar cu o bere si lasati pentru o ora inainte de a va clati. Berea curata scalpul si elimina matreata. Este nevoie de un scalp sanatos pentru cresterea sanatoasa a parului.

Atunci cand utilizati berea, aceasta ar trebui sa fie putin calduta.

Cele mai citite articole

Articole relevante