Masina va arata ca noua cu piese pentru caroserie originale inlocuite dupa o deformare a acesteia

Autor: Charmy

Masina va arata ca noua cu piese pentru caroserie originale inlocuite dupa o deformare a acesteia, Charmy

Romania e tara unde accidentele si tamponarile se petrec cu o viteza ametitoare. Infrastructura destul de slaba, graba soferilor si neatentia, problemele masinilor inca nerezolvate, lipsa verificarilor periodice, iata doar cateva exemple de cauze care determina deformari considerabile ale caroseriei autovehiculelor. Caroseria masinii are rol estetic, dar si de protectie a partilor interne ale acesteia, este realizata din materiale rezistente, dar in urma socurilor apar cunoscutele deformari.

Deformarea in sine este un efect mecanic al unei anumite presiuni destul de mari puse pe o zona a caroseriei, orice deformare se remediaza prin inlocuirea piesei respective, prin refacerea ei, daca e posibil, in service.

Costurile sunt evident mai mici daca inlocuim elementul deformat al caroseriei cu unul nou sau aftermarket. Pe piata de profil se gasesc o multime de accesorii si elemente caroserie, piese caroserie vw passat sau pentru alte modele de masini de la noi din tara, toate la preturi bune si gata de a fi inlocuite pe masina care a suferit deformari de caroserie.

Piesele sunt originale, se potrivesc perfect pe modelul de masina caruia ii sunt adresate, se livreaza rapid si se monteaza usor, intr-un service autorizat. Din magazine online, cum e si secco center, puteti comanda rapid orice fel de piese caroserie vw passat, la cele mai bune preturi, stocurile sunt actualizate si mentinute pline pentru a avea de unde cumpara tot ce aveti nevoie.

Masina va arata ca noua cu piese pentru caroserie originale inlocuite dupa o deformare a acesteia, Charmy

Aripi fata, armatura bara fata, bandou bara fata sau spate, bara fata, bara spate, toate fac parte din oferta curenta a secco center si sunt usor de gasit pe site la o simpla cautare. In pagina de produs gasiti informatii despre fiecare articol, fotografii relevante, descrieri tehnice si date despre pret si modalitatea de comanda, totul prezentat simplu si usor de inteles.

In cazul in care clientii doresc informatii suplimentare despre comenzi si piese consultantii firmei le pot oferi oricand, alaturi de detalii tehnice si explicatii pentru orice fel de element din oferta curenta.

Specialistii Secco Center detin informatii actualizate despre toate produsele de pe stocuri, le pot prezenta in cea mai simpla maniera pentru ca orice posesor de masina sa stie de ce piesa va avea nevoie la masina cu probleme la caroserie. Nu va ramane decat sa comandati ce produse aveti nevoie si sa va refaceti caroseria deformata in cel mai scurt timp.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil