Medicament pentru oprirea menstruatiei! Cum se poate intarzia menstruatia?

Autor: Charmy

Medicament pentru oprirea menstruatiei! Cum se poate intarzia menstruatia?

Se poate intarzia menstruatia? Daca da, ce trebuie sa fac? Cum pot sa intarzii venirea menstruatiei? Nu este nimic mai dezamagitor ca atunci cand perioada de menstruatie pica in ziua nuntii tale sau in saptamana cand trebuie sa mergi intr-o vacanta romantica. Toate femeile doresc la un moment dat sa stie cum pot intarzia menstruatia pentru cateva zile. Exista foarte putine remedii naturiste pentru prin care se poate intarzia menstruatia astfel incat sa te poti bucura de ziua nuntii tale sau vacantele asteptate.

Sarcina nu este singurul motiv pentru care menstruatia intarzie. Sunt mult mai multe motive pentru care ai pierdut perioadele. Principalul motiv este stresul, deoarece corpul reduce cantitatea de hormon. Pierderea in greutate si cresterea in greutate intarzie adesea perioada, deoarece obezitatea poate schimba ciclul regulat. Pierderea in greutate duce la oprirea ovulatiei.

Cea mai sigura modalitate a amana pentru cateva zile este de a mentine nivelul ridicat de progesteron. Acest lucru se poate face daca iei pastile (anticonceptionale) pentru intarzierea menstruatie. In timpul unui ciclu menstrual normal hemoragia incepe atunci cand progesteronul este la un nivel scazut.

Cum se poate intarzia menstruatia sau ciclul folosind metode naturale?

Cu 2-3 saptamani inainte de ziua in care ar trebui sa iti vina ciclu creste cat poti de mult activitatea fizica. Atat stresul emotional cat si cel fizic sunt printre cele mai comune cauze care intarzie menstruatia cu cateva zile. Atunci cand vine vorba de cum sa amani menstruatia, presiunea psihica este foarte riscanta deoarece poate provoca efecte negative asupra organismului.

Cele mai citite articole

In cazul in care nu te numeri printre acele persoane care duc o viata activa din motive de sanatate, incearca exercitii cu o intensitate medie, cum ar fi mersul pe bicicleta, dansul sau treburile in gospodarie te ajuta sa amani menstruatia.

Exista si remedii din plante ce pot intarzia menstruatia sau ciclul. Printre ele se numara tinctura de coada soaricelului sau traista ciobanului.

Ce trebuie sa mananci pentru a amana menstruatia?

Cu toate ca nu exista dovezi se spune ca mancarea condimentata grabeste, frunzele de patrunjel sau ghimbirul pot grabi venirea menstruatiei. Pornind de la aceasta premisa, daca vrei sa amani menstruatia trebuie sa elimini condimentele din dieta zilnica.

Un alt mod de cum sa amani menstruatia este sa eviti produsele ce cresc caldura in corp, cum ar fi: susan, mango, ananas etc. Printre alte alimente care intarzie menstruatia se numara si lintea. Cosuma cu o saptamana inainte supa de linte.

Cele mai citite articole

Articole relevante