Moarte cumplita pentru o prezentatoare TV! A fost rupta in doua de un LIFT defect, chiar sub ochii copilului ei (FOTO)

Autor: Charmy

Una dintre cele mai indragite prezentatoare de televiziune din Kazahstan a murit in urma unui incident socant, chiar sub ochii copilului ei de doar trei ani. Aizat Abdisamat, caci despre ea este vorba, in varsta de 27 de ani, incerca sa coboare din lift cand acesta a pornit singur si i-a taiat piciorul.

Moarte cumplita pentru o prezentatoare TV! A fost rupta in doua de un LIFT defect, chiar sub ochii copilului ei (FOTO), Charmy

Conform The Sun, femeia a luat liftul impreuna cu fiica ei. Cand a incercat sa iasa, usile defecte au inceput sa se inchida si sa se deschida haotic, iar piciorul i-a fost prins si smuls din sold.

Femeia a sangerat aproape o o ora in ascensorul blocat intre etaje, sub ochii fetitei ei de 3 ani. In cele din urma, a murit inainte sa ajunga la ea ambulanta, chemata de vecini care au auzit plansul copilei.

Cele mai citite articole

Moarte cumplita pentru o prezentatoare TV! A fost rupta in doua de un LIFT defect, chiar sub ochii copilului ei (FOTO), Charmy

Copila a suferit si ea rani la cap, lovindu-se de un perete al liftului cand acesta a pornit brusc.

Abdisamat prezenta unul dintre cele mai populare matinale de televiziune din Kazahstan. Vecinii spun ca au reclamat in repetate randuri defectiunile ascensorului din bloc, care fusese reparat ultima data in martie. Autoritatile au declansat o ancheta.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219050.html

Cele mai citite articole

Articole relevante