Moartea DJ-ului Avicii a socat o lume intreaga: Mesajul emotionant transmis de familia regala suedeza 

Autor: Charmy

Moartea DJ-ului Avicii a socat o lume intreaga: Mesajul emotionant transmis de familia regala suedeza 

Moartea DJ-ului Avicii a socat o lume intreaga: Mesajul emotionant transmis de familia regala suedeza , Charmy

Moartea DJ-ului Avicii a socat o lume intreaga. Profund afectata de decesul superstarului de 28 de ani este inclusiv familia regala suedeza, mai ales in conditiile in care DJ-ul a mixat la nunta printului Carl Philip si a printesei Sofia.

De altfel, cuplul princiar a transmis un mesaj extrem de emotionant dupa moartea lui Tim Bergling. 

„Cu multa tristete am primit vestea ca Tim Bergling s-a stins din viata. Suntem recunoscatori ca l-am cunoscut si l-am admirat ca artist si ca persoana. A facut nunta noastra de neuitat cu muzica lui minunata. Transmitem familiei sale cele mai calde ganduri”, a transmis familia regala intr-un comunicat de presa, potrivit Digi 24. 

Cele mai citite articole

Relatia stransa a lui Avicii cu printul Carl Philip si printesa Sofia era una cunoscuta, DJ-ul declarandu-se extrem de incantat, la momentul respectiv, de faptul ca a fost invitat sa mixeze la nunta regala. 

„Multumesc foarte mult pentru experienta minunata si pentru ca am asistat la un eveniment asa de special. Felicitari printului Carl Philip si printesei Sofia. Va doresc numai bine”, scria Avicii, atunci.

Avicii a fost gasit mort in capitala Omanului, unde se afla in vacanta. Cauza decesului DJ-ului este deocamdata necunsocuta.
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-220538.html

Cele mai citite articole

Articole relevante