Modul in care iti duci geanta iti dezvaluie personalitatea

Autor: Charmy
Modul in care iti duci geanta iti dezvaluie personalitatea, Charmy

Cu siguranta nu te-ai gandit la acest aspect, dar specialistii considera ca modul in care iti transporti geanta de mana poate spune multe despre personalitatea ta.

Este stiut ca atunci cand vorbim despre genti de dama, vorbim de fapt despre cel mai bun prieten al unei femei, dar acesta nu este singurul adevar general valabil. Potrivit expertilor in limbajul corporal, modul in care o femeie isi transporta geanta de mana dezvaluie mai multe informatii decat credeam despre personalitatea ei, fiind un indicator pentru starea, gustul, creativitatea si personalitatea femeii.

Geanta de mana purtata pe umar

Femeia care nu foloseste geanta pentru a-si masca partea din fata a corpului si lasa liber plexul solar este o persoana foarte increzatoare. Astfel, femeile care isi poarta geanta de mana pe umar transmit mesajul ca nu simt nevoia sa se ascunda in spatele lucrurilor mici. De asemenea, este o femeie practica, pentru ca prefera sa aiba ambele maini libere pentru a putea actiona.

Geanta purtata pe umar si strans lipita de corp

Specialistii in limbajul corporal ne spun ca daca femeia prefera sa isi poarte geanta de mana pe umar, dar strans lipita de corp, denota ingrijorarea continua ca poseta ii poate fi furata. Aceasta teama poate semnala stima de sine scazuta si anxietate.

Transversal pe corp si in fata

Acest mod de purtare a gentii cross-body in fata corpului indica o personalitate mai prudenta. Poate fi vorba despre o femeie reticenta sau timida.

Cele mai citite articole

Transversal pe corp si in spate

Femeile care poarta geanta cross-body in spatele corpului sunt genul de razboinic urban care are obiective clare de la care nu se va abate prea usor. Acestea isi duc geanta ca si cum ar fi un accesoriu accidental si o simpla necesitate, poate chiar un impediment pentru firea ei independenta si energica. 

La incheietura cotului

Conform specialistilor, femeia care isi tine geanta la incheietura cotului sugereaza puterea. Acestea dau senzatia ca poarta geanta cu onoare si demnitate, ca pe un adevarat trofeu, premiu si simbol al increderii. Cu siguranta sunt femei care au sentimentul superioritatii foarte dezvoltat.

Sub brat

De obicei femeile poarta sub brat gentile tip plic. Dar, daca aceasta este o geanta de mana, deci are manere, modul de purtare sub brat semnalizeaza faptul ca femeia este relaxata si deloc preocupata de aspectul ei exterior. Totusi, daca geanta este strans tinuta pe langa corp, semnalele sunt de nervozitate si nesiguranta.

Cu ambele maini in fata corpului

Acest mod de tinere a gentii de mana este probabil cel mai incomod mod si denota insecuritate si lipsa increderii in sine. Tinerea gentii in fata corpului creeaza de fapt o bariera pentru lumea exterioara si este un semn clar de indoiala si neincredere.

Cele mai citite articole