Momente grele pentru Jojo: Vedeta a ajuns pe masa de operatie 

Autor: Charmy
Momente grele pentru Jojo: Vedeta a ajuns pe masa de operatie , Charmy

Jojo a trecut recent prin momente grele. Vedeta a ajuns pe masa de operatie din cauza unei hernii ombilicale care a facut-o sa aiba dureri greu de suportat. Intr-o postare pe blogul sau, Catalina Grama, pe numele ei real, povesteste ca a ignorat multa vreme problema medicala pana cand o criza de durere a facut-o sa ia decizia de fi spusa unei interventii chirurgicale. 

„De cand am nascut-o pe Zora, hernia mea ombilicala capatata in sarcina cu Achim si-a facut de cap din ce in ce mai tare. De ce zic asta? Pentru ca a devenit mai proeminenta si a si inceput sa doara. Nu mereu, insa din ce in ce mai des.

In ciuda avertismentelor, Jojo a amanat momentul operatiei de hernie.

Desi am fost prevenita de mai multe ori ca trebuie sa fac operatia necesara pentru ca lucrurile sa fie in regula eu nu si nu. Intre timp am lasat toate lucrurile sa mearga normal: am muncit enorm, mi-am crescut copiii, i-am ridicat si purtat in brate pe amandoi fara restrictii ( desi Achim are acum aproape 21 de kilograme), si mi-am vazut de viata, cum s-ar spune. La fel si hernia. Pana intr-o zi.

Cele mai citite articole

A urmat o alta criza de durere, si desi aveam si alte lucruri importante in program am ajuns tot la urgenta. Am crezut ca este tot apendicele. In schimb de vina era hernia ombilicala. Paul m-a convins ca in sfarsit sa programam operatia pe care o amanasem atata vreme”, a povestit Jojo

Astfel, aceasta le sfatuieste pe toate femeile care se confrunta cu probleme de acest fel sa apeleze la medic cat mai devreme pentru a evita complicatiile, dar si durerile crunte. 

„Va sfatuiesc sincer sa mergeti si sa interveniti inca de la primele semne ca ceva e in neregula. Eu am intervenit totusi la timp, pentru ca se pot intampla lucruri mult mai rele, insa daca as fi fost mai putin incapatanata si as fi actionat mai repede m-as fi scutit de multa durere”, a precizat Jojo.
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-233968.html

Cele mai citite articole

Articole relevante