Motive pentru care clientii se intorc in magazinul de bijuterii Zehava

Autor: Charmy

Motive pentru care clientii se intorc in magazinul de bijuterii Zehava, Charmy

Bijuteriile reprezinta accesorii foarte importante din garderoba femeilor dar si a barbatilor. In fond, bijuteriile contureaza personalitatea oamenilor, ii ajuta sa isi exprime stilul vestimentar ales si sa isi asorteze tinutele. Din cele mai vechi timpuri, bijureriile au reprezentat obiectul de interes al femeilor si barbatilor de toate varstele si de toate categoriile sociale.

Daca bijuteriile sunt si lucrate manual, cu o finete aparte, daca sunt confectionate din materiale pretioase de cea mai buna calitate, atunci clientii au toate motivele sa se intoarca in magazinul de bijuterii Zehava ori de cate ori este necesar sau simt nevoia sa faca o schimbare in viata lor. Asadar, ce are atat de special acest magazin de bijuterii incat clientii se intorc mereu cu inima si portofelul deschise?

Un catalog online cu sute de modele de bijuterii

In primul rand, magazinul ii fascineaza pe clienti prin multitudinea de modele de bijuterii care sunt prezentate online si pot fi accesate de oriunde, oricand, de pe un dispozitiv cu conexiune la internet. Abundenta modelelor dar si usurinta cu care clientii le acceseaza reprezinta motive importante pentru care clientii revin intotdeauna in acest magazin online.

Motive pentru care clientii se intorc in magazinul de bijuterii Zehava, Charmy

Program non-stop

Cele mai citite articole

Spre deosebire de un magazin de bijuterii obisnuit, magazinul online ofera clientilor posibilitatea de a plasa o comanda, de a pune o intrebare, de a viziona modelele propuse spre achizitionare oricand, fara un interval orar stabilit.

Modele de bijuterii lucrate manual cu pietre pretioase

In magazinul de bijuterii de aur acestea sunt facute la comanda, manual, de personal specializat, fondatorul fiind Daniel Teashala. Bijuteriile lucrate manual pot fi considerate unicat pentru ca nici una nu seamana cu cealalta, exista mici diferente intre modele. In plus, pietrele pretioase care completeaza bijuteriile sunt aduse din toate colturile lumii. De la lucrul cu focul pana la taiatul metalului, slefuit si montarea pietrelor pretioase, bijuteriile lucrate manual arata impecabil!

Servicii de inalta caliatte oferite clientilor

In cadrul magazinului online Zehava nu se vand doar produse de inalta caliatte ci se asigura si servicii pe masura asteptarilor clientilor! Serviciile includ curatarea si lustruirea bijuteriilor, montura pietrelor pretioase si semi-pretioase, redimensionarea bijuteriilor in cazul in care acestea raman mici sau sunt prea mari pentru clientii care au trecut prin transformari fizice. Totodata, serviciile includ si reconstructii si reparatii, placare cu aur si rodiu, precum si schimbul de bijuterii cu clientii.

Bijuterii pentru toate ocaziile

Cu ocazia cununiei religioase, mirii vor avea nevoie de verighete frumoase, personalizate, alese de ambii parteneri in functie de preferintele amandurora. Cu ocazia logodnei, partenerul va trebui sa achizitioneze un inel de logodna viitoarei mirese. La un eveniment deosebit, barbatii vor avea nevoie de butoni speciali dar si de o bratara frumoasa. Indiferent de ocazie, clientii revin in magazinul Zehava pentru ca aici gasesc bijuterii pe care le pot purta sau darui, ideale pentru orice eveniment special.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil