MUTAREA ANULUI in televiziune! Pleaca de la PRO TV, la Kanal D Romania. Ce EMISIUNE va prezenta (FOTO)

Autor: Charmy

O noua mutare  va avea loc la Pro TV.

Chef Foa, fost jurat la Masterchef, se va alatura echipei Kanal D pentru un nou cooking show, ce va purta numele „Cine-i Chefu`?”, realizat dupa formatul „My Wife Rules”.

Show-ul va debuta pe 17 iunie la Kanal D, fiind difuzat zilnic de luni pana vineri de la ora 17.00, conform paginademedia.ro

MUTAREA ANULUI in televiziune! Pleaca de la PRO TV, la Kanal D Romania. Ce EMISIUNE va prezenta (FOTO), Charmy

Formatul emisiunii de la Kanal este urmatorul: trei perechi (sot si sotie/iubit si iubita) vor concura sub atenta supraveghere si indrumare a lui Chef Foa. La fiecare editie, cuplul castigator pleaca acasa cu 1000 de Euro. Dincolo de componenta de entertainment, in timpul emisiunii telespectatorii vor putea afla o serie de trucuri culinare, sfaturi si retete direct de la Chef Foa.

Cele mai citite articole

Chef Foa le va spune reteta exacta doar celor trei concurente, urmand ca acestea sa isi indrume partenerii prin intermediul castilor audio, fara ca ei sa stie ce produs final trebuie sa le iasa din maini.

Concurentele nu au voie sa isi noteze nimic, asa ca trebuie sa fie foarte atente la indicatiile chef-ului pentru ca apoi sa transmita partenerilor informatia corecta.

La final, cele trei concurente trec printr-o noua incercare: legate la ochi, ele vor gusta din cele trei preparate si vor oferi note celor trei „bucatari”.

Cuplurile interesate sa participe in emisiune pentru a castiga premiul pus la bataie, de 1000 de Euro la fiecare editie, dar si pentru distractia garantata, se pot inscrie in continuare pe pagina casting.kanald.ro

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-226957.html

Cele mai citite articole

Articole relevante