Noul IVECO S-Way propune nivelul ultim de confort pentru șofer

Autor: Charmy
Noul IVECO S-Way propune nivelul ultim de confort pentru șofer, Charmy

Noul IVECO S-WAY se remarcă prin flexibilitatea dotărilor special concepute pentru a demonstra calitate și eficiență. Acest tip de camion este preferat de mulți șoferi și de manageri ai companiilor de transport pentru facilitățile oferite la volan, pentru motoarele puternice, economia de combustibil și mai ales confortul cabinelor gândite pentru drumuri lungi dar și trasee cu opriri dese, în cadrul livărilor din marile centre urbane.

 Orice dealer auto care recomandă noul model Iveco S-Way se bazează pe calitățile indiscutabile și avantajele certe oferite de acest camion pentru posesorii  de flote auto și cei care desfășoară afaceri în domeniul transportului de mărfuri. 

Iveco S-Way beneficiază de o  configurație optimă pentru a satisface nevoile șoferilor, are o cabină largă, confortabilă, optimizată ergonomic, conectivitate extinsă și motor performant.  Fiecare dotare este menită să amplifice starea de bine. Noul design al cabinei este realizat în linii ample, un spațiu definit pentru dormit și volan poziționat comod pentru șofer.

​Interiorul bine gândit, cu scaune reglabile, va ajuta conducătorul auto să șofeze confortabil, la înălțimea potrivită și la distanța recomandată de volan. Caracteristicile multifuncționale ale volanului cu formă plată fac spațiul mai larg și oferă o poziție corectă a picioarelor. Oboseala pe drumurile lungi devine doar amintire, căci poziția comodă la volan te face să uiți numărul kilometrilor.

Accesibilitatea comenzilor și modul de acționare pe tabloul de bord sunt destinate unei manevrări cât mai facile, chiar în timpul în care șofezi. Eficiența și ergonomia au condus la un nivel maxim de confort. Chiar și accesul la cheia electronică prevăzută cu telecomandă integrată face parte din tabloul confortabil al unui interior destinat unei experiențe cât mai lejere la volan.

Implementarea unui sistem de infotainment prevăzut cu recunoastere vocală, cu instrumente de navigație personalizate, conduce la o mai mare autonomie, prin legătura digitală cu mirroring folosind funcțiile smartphone-ului. Fiecare comandă aduce informația mai aproape de conducătorul auto, accesul la radio, la notificări audio despre starea vremii sau a drumurilor, la muzica preferată sau la noutăți făcând călătoria mult mai sigură și plăcută.

Cele mai citite articole

Spațiile de stocare sunt plasate în cabină pentru a optimiza toate locurile potrivite pentru  depozitare, având în vedere călătoriile lungi. Noaptea, patul confortabil este funcțional, comod, are la îndemană conexiuni USB și iluminare ambientală. Mai largă și mai înaltă, cabina poate fi utilizată de oricine, oricât de înalt. Climatizarea modernă oferă căldură iarna ,pe vreme rece, și răcorește aerul ambiental în timpul verilor toride.

Tehnologia de vârf utilizată pentru proiectarea noului Iveco S-Way este legată de smartphone și instrumentele de navigație, iar șoferul este mereu în contact cu lumea, cu colegii, cu noutățile, cunoaște previziunile meteo și află la timp despre starea drumurilor.

Camera de Control IVECO oferă șoferului  date și informații în timp real. pentru a optimiza performanțele și  productivitatea autovehiculului. Siguranța la volan, confortul în cabină, aplicațiile moderne sunt capabile să transforme experiența de șofat într-un stil de viață și muncă plăcut și relaxant.

Funcționalitățile cabinei sunt controlate de aplicația Iveco Easy, un mod eficace de a folosi dispozitivele mobile pentru a facilita conectivitatea cu un minim de efort. Mereu în legătură cu managerul de flotă, șoferul care conduce un Iveco S-Way își poate organiza cu succes călătoriile. 

Toate dotările, facilitățile de la bordul vehiculului sunt proiectate de Iveco pentru a genera o atmosferă comodă pentru șofat, pentru a depăși dificultățile drumurilor lungi, pentru a oferi un grad de confort ridicat și o performanță mai bună în exploatare a vehicolului.

Iveco a reușit să atragă admirația clienților prin modul în care a conceput interioarele camionetelor și mașinilor sale de transport marfă, distingându-se prin calitate, stil, confort și fiabilitate.

Cele mai citite articole

Articole relevante